Başkan Başer'den 10 Kasım Mesajı

SİYASET 09.11.2018 - 10:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Başer'den 10 Kasım Mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.   Başkan Ekrem Başer, 10 Kasım nedeniyle yayınladığı  mesajında, “ Türk Milletinin istiklal mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı’nı milletin kenetlenmesiyle birlikte zafere ulaştıran, Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 80. yılında saygıyla ve minnetle yad ediyoruz. Milletimizden aldığı güçle 1919 yılında başlayan istiklal mücadelemizi ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ diyerek 1923 yılında Cumhuriyetle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal gösterdiği bu büyük mücadele ile tüm dünyanın hayranlığını kazanmış bir liderdir, bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, milletimizin her bir ferdiyle birlik ve beraberlik içinde O’nun hedeflediği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak amacıyla hiç durmadan ve yorulmadan koşmaya devam edecek ve 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100.yılında hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız. Bu düşüncelerle vefatının 80. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyorum” dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Ekrem Başer, 10 Kasım nedeniyle yayınladığı  mesajında, “ Türk Milletinin istiklal mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı’nı milletin kenetlenmesiyle birlikte zafere ulaştıran, Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 80. yılında saygıyla ve minnetle yad ediyoruz. Milletimizden aldığı güçle 1919 yılında başlayan istiklal mücadelemizi ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ diyerek 1923 yılında Cumhuriyetle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal gösterdiği bu büyük mücadele ile tüm dünyanın hayranlığını kazanmış bir liderdir, bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, milletimizin her bir ferdiyle birlik ve beraberlik içinde O’nun hedeflediği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak amacıyla hiç durmadan ve yorulmadan koşmaya devam edecek ve 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100.yılında hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız. Bu düşüncelerle vefatının 80. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.