Başkan Başer’den 19 Mayıs Mesajı

GÜNDEM 18.05.2019 - 14:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Başer’den 19 Mayıs Mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Başer; “Gençler Barışın, hoşgörünün, centilmenliğin, demokratik kültürün ve vatan sevgisinin en seçkin temsilcileridir” dedi.     Başkan Ekrem Başer, Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük miraslarından olan bir milli bayramı daha kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun. Yüce Allah Aziz Milletimize Birlik ve Beraberlik içerisinde Nice Milli ve Dini Bayramlarımızı Kutlamayı Nasip etsin” ifadelerine yer verdi.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsuna ayak basması ile Türk milletinin tarihinin adeta yeniden yazıldığı üzerinde duran Başer, “Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olmuştur. 19 Mayıs 1919, Bir milletin tarih sahnesinden silinmek istenmesine karşı top yekün başlatılan kurtuluş savaşı kıvılcımının yakıldığı tarihtir.   İşgal girişimine karşı Türk-Kürt, Alevi-Sünni Çerkez-Laz ayrımı yapmadan herkes bu topraklar için canlarını ve kanlarını seve seve feda etti. Bizler de onların bıraktığı emanete sahip çıkmaya ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmaya gayret gösteriyoruz.   Barışın, hoşgörünün, centilmenliğin, demokratik kültürün ve vatan sevgisinin en seçkin temsilcileri olarak gördüğüm gençlerimizin, Türkiye'yi daha ileri seviyelere taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle ve şükranla yad ediyorum” dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Başer; “Gençler Barışın, hoşgörünün, centilmenliğin, demokratik kültürün ve vatan sevgisinin en seçkin temsilcileridir” dedi.

 

 

Başkan Ekrem Başer, Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük miraslarından olan bir milli bayramı daha kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun. Yüce Allah Aziz Milletimize Birlik ve Beraberlik içerisinde Nice Milli ve Dini Bayramlarımızı Kutlamayı Nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsuna ayak basması ile Türk milletinin tarihinin adeta yeniden yazıldığı üzerinde duran Başer, “Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olmuştur. 19 Mayıs 1919, Bir milletin tarih sahnesinden silinmek istenmesine karşı top yekün başlatılan kurtuluş savaşı kıvılcımının yakıldığı tarihtir.

 

İşgal girişimine karşı Türk-Kürt, Alevi-Sünni Çerkez-Laz ayrımı yapmadan herkes bu topraklar için canlarını ve kanlarını seve seve feda etti. Bizler de onların bıraktığı emanete sahip çıkmaya ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkarmaya gayret gösteriyoruz.

 

Barışın, hoşgörünün, centilmenliğin, demokratik kültürün ve vatan sevgisinin en seçkin temsilcileri olarak gördüğüm gençlerimizin, Türkiye'yi daha ileri seviyelere taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle ve şükranla yad ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.