Başkan Başer’den 23 Nisan Kutlama Mesajı

GÜNDEM 22.04.2019 - 16:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Başer’den 23 Nisan Kutlama Mesajı

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.   Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer; Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 99. kuruluş yıldönümü olan ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ülkemizde büyük bir mutluluk ve sevinçle kutladığımızı belirterek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi; İstiklal ve istikbal mücadelesini millet olarak her yaştan ferdiyle birlik ve beraberliğimizi en üst seviye tutarak, gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için çok büyük bir kazanım günüdür. TBMM’nin kurulması ile egemenlik kayıtsız şartsız milletimize geçmiş, millet iradesinin üzerinde hiçbir gücün, vesayetin kabul edilemeyeceği ilan edilmiştir. Meclisimizin kuruluşu vatan ve bayrak sevgisinin, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur. TBMM’nin kuruluş günü olan 23 Nisan’ı bir kez daha büyük bir mutluluk ve sevinçle kutluyoruz. 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir sevinç ve gurur günüdür. Milletimizi tek bir hedef doğrultusunda kenetleyen bu anlamlı günün yıldönümünde, milletimizin iradesinin önünde hiçbir engelin bulunmadığını ve bulunamayacağını bir kez daha yüksek sesle söyleyebilmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi   TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BAĞIMSIZLIĞININ TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZDIR Çocuklarımızın Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatı olduğuna dikkat çeken Ekrem Başer, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatının çocuklar olduğunu her fırsatta dile getirmiş, bu bilinçle TBMM’nin açıldığı böylesine önemli bir günü kıymetli yavrularımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir. Bu bayramın çocuklara armağan edilmesi, onlara olan sevgimizin ve güvenimizin millet olarak bir ifadesidir. Bizlere emanet edilen; bağımsızlık, özgürlük, demokrasi kavramları da çocuklarımızın emin ellerinde geleceğe taşınacaktır. Bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği gün, diğer taraftan yarının büyükleri, geleceğin garantisi çocuklarımız için bir şenlik olan 23 Nisan’ı Türk Milletine hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı, şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın milletimize ve çocuklarımıza kutlu olmasını diliyoruz.”

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer; Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 99. kuruluş yıldönümü olan ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ülkemizde büyük bir mutluluk ve sevinçle kutladığımızı belirterek, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi; İstiklal ve istikbal mücadelesini millet olarak her yaştan ferdiyle birlik ve beraberliğimizi en üst seviye tutarak, gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için çok büyük bir kazanım günüdür. TBMM’nin kurulması ile egemenlik kayıtsız şartsız milletimize geçmiş, millet iradesinin üzerinde hiçbir gücün, vesayetin kabul edilemeyeceği ilan edilmiştir. Meclisimizin kuruluşu vatan ve bayrak sevgisinin, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur. TBMM’nin kuruluş günü olan 23 Nisan’ı bir kez daha büyük bir mutluluk ve sevinçle kutluyoruz. 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir sevinç ve gurur günüdür. Milletimizi tek bir hedef doğrultusunda kenetleyen bu anlamlı günün yıldönümünde, milletimizin iradesinin önünde hiçbir engelin bulunmadığını ve bulunamayacağını bir kez daha yüksek sesle söyleyebilmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BAĞIMSIZLIĞININ TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZDIR

Çocuklarımızın Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatı olduğuna dikkat çeken Ekrem Başer, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının teminatının çocuklar olduğunu her fırsatta dile getirmiş, bu bilinçle TBMM’nin açıldığı böylesine önemli bir günü kıymetli yavrularımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir. Bu bayramın çocuklara armağan edilmesi, onlara olan sevgimizin ve güvenimizin millet olarak bir ifadesidir. Bizlere emanet edilen; bağımsızlık, özgürlük, demokrasi kavramları da çocuklarımızın emin ellerinde geleceğe taşınacaktır. Bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği gün, diğer taraftan yarının büyükleri, geleceğin garantisi çocuklarımız için bir şenlik olan 23 Nisan’ı Türk Milletine hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı, şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın milletimize ve çocuklarımıza kutlu olmasını diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.