Başkan Başer’den “30 Ağustos Zafer Bayramı” mesajı

GÜNDEM 29.08.2019 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Başer’den “30 Ağustos Zafer Bayramı” mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Büyük Zafer'in 97. yılı münasebetiyle milletimizin Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.   AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında Türk milletinin 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da elde ettiği büyük zaferle ayrılmaz bütünlüğünü tüm dünyaya ilan ettiğini vurgulayan Başer, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan topraklarımız düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşımız hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Bu bakımdan, 30 Ağustos aziz milletimiz için çok özel bir anlam ve öneme sahiptir, ortak bayramıdır, hepimiz için bir iftihar vesilesidir”   Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Büyük Zafer'in 97. yılı münasebetiyle milletimizin Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında Türk milletinin 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da elde ettiği büyük zaferle ayrılmaz bütünlüğünü tüm dünyaya ilan ettiğini vurgulayan Başer, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan topraklarımız düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşımız hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Bu bakımdan, 30 Ağustos aziz milletimiz için çok özel bir anlam ve öneme sahiptir, ortak bayramıdır, hepimiz için bir iftihar vesilesidir”

 

Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.