Başkan Başer’den Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Fatih Durmaz’a Tam Destek

SİYASET 30.09.2020 - 14:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Başer’den Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Fatih Durmaz’a Tam Destek

AK Parti Merkezefendi 3. Olağan İlçe Kongresinde adaylığı kesinleşen Av.Fatih Durmaz’a güçlü destek geçtiğimiz haftalarda aday olmayacağını yazılı bir şekilde kamuoyuna duyuran mevcut ilçe başkanı Ekrem Başer’den geldi.   Başkan Başer destek açıklamasında ; “AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ile Merkezefendi İlçe Başkan adayımız önceki dönemlerde yönetimde birlikte görev yaptığım kıymetli kardeşim, dava arkadaşım Av. Fatih Durmaz’dır.   4 Ekim 2020 PAZAR günü gerçekleşecek kongremizde Fatih Durmaz kardeşime görevi devretmekten mutluluk duyuyorum. Merkezefendimizde teşkilatımızla birlikte güzel çalışmalara imza atacağına, bayrağı daha ileri noktalara taşıyacağına inancım tamdır.   Bir kez daha belirtmek isterim ki Merkezefendi ilçe teşkilatı olarak 3. Olağan ilçe kongremizde Fatih Durmaz kardeşimizin yanındayız ve tam destekçisiyiz. Av.Fatih Durmaz’ı almış olduğu bu kutlu görevde en içten dileklerimle kutluyor, başarıların devamını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Merkezefendi 3. Olağan İlçe Kongresinde adaylığı kesinleşen Av.Fatih Durmaz’a güçlü destek geçtiğimiz haftalarda aday olmayacağını yazılı bir şekilde kamuoyuna duyuran mevcut ilçe başkanı Ekrem Başer’den geldi.

 

Başkan Başer destek açıklamasında ; “AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ile Merkezefendi İlçe Başkan adayımız önceki dönemlerde yönetimde birlikte görev yaptığım kıymetli kardeşim, dava arkadaşım Av. Fatih Durmaz’dır.

 

4 Ekim 2020 PAZAR günü gerçekleşecek kongremizde Fatih Durmaz kardeşime görevi devretmekten mutluluk duyuyorum. Merkezefendimizde teşkilatımızla birlikte güzel çalışmalara imza atacağına, bayrağı daha ileri noktalara taşıyacağına inancım tamdır.

 

Bir kez daha belirtmek isterim ki Merkezefendi ilçe teşkilatı olarak 3. Olağan ilçe kongremizde Fatih Durmaz kardeşimizin yanındayız ve tam destekçisiyiz. Av.Fatih Durmaz’ı almış olduğu bu kutlu görevde en içten dileklerimle kutluyor, başarıların devamını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.