Başkan Başer’den yeni yıl mesajı

SİYASET 31.12.2019 - 13:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Başer’den yeni yıl mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer Yeni Yıl kutlama mesajı yayınladı. Başkan Başer ‘’AK Parti Olarak Yeni yılda yeni hedefler ve yeni projelerimizle inandığımız yolda yürüyoruz’’ vurgusu yaptı.   Başkan Başer mesajında; Gerek Dünya Gerekse Ülkemiz bakımından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2019 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2020 yılına giriyoruz. Yeni yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini, Büyük Türkiye’nin ilerlemesine hız kazandırmasını Rabbimden niyaz ediyorum.   DEVRİM NİTELİĞİNDE PROJELERİMİZ 2019 YILINA DAMGA VURDU   Ak Parti İktidarımız olarak 17 yılda gerçekleştirdiğimiz devrim niteliğinde projelerimiz 2019 yılında da tüm dünyanın dikkatini çekti ve her geçen yıl gelişen ve büyüyen milli ve yerli hedefimizde hız kesmeden devam ediyoruz.   Her alanda gerçekleştirdiğimiz ilerlemeler gibi Savunma sanayisinde geliştirmiş olduğumuz yerli silahlar, kara araçları, hava araçları ve geçtiğimiz günlerde denize indirdiğimiz Piri Reis Denizaltımız ile Doğu Akdeniz’de sondaj yapmakta olan Fatih ve Yavuz sondaj gemilerimiz gücümüze güç katıyor. 2019 yılına damga vuran 60 yıllık hayalimiz milli ve yerli otomobil hayal olmaktan çıkarak teknolojisi ile dünya otomobil sektörüne örnek bir araç olma yolunda ilerliyor. Büyüyen ve Gelişen Türkiye hedefimiz 2020 yılında da devam edecek. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize inandığımız yolda hız kesmeden yürüyoruz.   20 20 Yılının Denizli’miz için ayrı bir önemi var. Yeni yılın şehrimizin başta ihracatı olmak üzere bütün sektörlerinde büyümeye vesile olmasını, şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatında hızlı ilerlemelerin kaydedileceği bir yıl olmasını diliyorum. En önemlisi de yeni yılın bütün hemşehrilerimizin aileleri ve sevdikleriyle sağlık, afiyet, mutluluklar içerisinde geçireceği bir yıl olmasını dilerim.   AK Parti Olarak 2020 yılında milletimizin yanında gönüller almaya gönülden gönüle köprüler kurmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer Yeni Yıl kutlama mesajı yayınladı. Başkan Başer ‘’AK Parti Olarak Yeni yılda yeni hedefler ve yeni projelerimizle inandığımız yolda yürüyoruz’’ vurgusu yaptı.

 

Başkan Başer mesajında; Gerek Dünya Gerekse Ülkemiz bakımından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2019 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2020 yılına giriyoruz. Yeni yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini, Büyük Türkiye’nin ilerlemesine hız kazandırmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

 

DEVRİM NİTELİĞİNDE PROJELERİMİZ 2019 YILINA DAMGA VURDU

 

Ak Parti İktidarımız olarak 17 yılda gerçekleştirdiğimiz devrim niteliğinde projelerimiz 2019 yılında da tüm dünyanın dikkatini çekti ve her geçen yıl gelişen ve büyüyen milli ve yerli hedefimizde hız kesmeden devam ediyoruz.

 

Her alanda gerçekleştirdiğimiz ilerlemeler gibi Savunma sanayisinde geliştirmiş olduğumuz yerli silahlar, kara araçları, hava araçları ve geçtiğimiz günlerde denize indirdiğimiz Piri Reis Denizaltımız ile Doğu Akdeniz’de sondaj yapmakta olan Fatih ve Yavuz sondaj gemilerimiz gücümüze güç katıyor. 2019 yılına damga vuran 60 yıllık hayalimiz milli ve yerli otomobil hayal olmaktan çıkarak teknolojisi ile dünya otomobil sektörüne örnek bir araç olma yolunda ilerliyor. Büyüyen ve Gelişen Türkiye hedefimiz 2020 yılında da devam edecek. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize inandığımız yolda hız kesmeden yürüyoruz.

 

20 20 Yılının Denizli’miz için ayrı bir önemi var. Yeni yılın şehrimizin başta ihracatı olmak üzere bütün sektörlerinde büyümeye vesile olmasını, şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatında hızlı ilerlemelerin kaydedileceği bir yıl olmasını diliyorum. En önemlisi de yeni yılın bütün hemşehrilerimizin aileleri ve sevdikleriyle sağlık, afiyet, mutluluklar içerisinde geçireceği bir yıl olmasını dilerim.

 

AK Parti Olarak 2020 yılında milletimizin yanında gönüller almaya gönülden gönüle köprüler kurmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.