Başkan Bayındır kapı kapı dolaşıyor!

SİYASET 16.03.2017 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Bayındır kapı kapı dolaşıyor!

AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nın yürüttüğü mahalle çalışmalarında, Alpaslan Mahalle Başkanı Gökmen Bayındır mahallesindeki evlere tek tek ziyaret ederek referandum ve yeni anayasa ile ilgili bilgiler veriyor.

Ak Parti Alpaslan Mahallesi Başkanı Gökmen Bayındır yapılacak referandum ve yeni anayasa ile ilgili bilgilerini aktarmak için mahallesindeki kişilere ziyarette bulunuyor.   Ziyaretlerinin olumlu geçtiğini söyleyen Bayındır, “Mahallemizde belirli günlerde ev ev dolaşarak referandum ve yeni anayasa hakkında bilgilendiriyoruz. Yeni anayasanın yaşamımızda neler değiştireceğini ve neler kazandıracağını anlatıyoruz. Mahalle bölgemizin Türkiye genelini yansıtan bir seçim bölgesi olduğu için buradan çıkacak sonuçlar bizler için önemlidir. Samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde aldığımız olumlu tepkilerden dolayı çok mutluyuz. Referandumda sonuç ne çıkarsa çıksın vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Biz milletimiz için her zaman çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.  
AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nın yürüttüğü mahalle çalışmalarında, Alpaslan Mahalle Başkanı Gökmen Bayındır mahallesindeki evlere tek tek ziyaret ederek referandum ve yeni anayasa ile ilgili bilgiler veriyor.

Ak Parti Alpaslan Mahallesi Başkanı Gökmen Bayındır yapılacak referandum ve yeni anayasa ile ilgili bilgilerini aktarmak için mahallesindeki kişilere ziyarette bulunuyor.

 

Ziyaretlerinin olumlu geçtiğini söyleyen Bayındır, “Mahallemizde belirli günlerde ev ev dolaşarak referandum ve yeni anayasa hakkında bilgilendiriyoruz. Yeni anayasanın yaşamımızda neler değiştireceğini ve neler kazandıracağını anlatıyoruz. Mahalle bölgemizin Türkiye genelini yansıtan bir seçim bölgesi olduğu için buradan çıkacak sonuçlar bizler için önemlidir. Samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde aldığımız olumlu tepkilerden dolayı çok mutluyuz. Referandumda sonuç ne çıkarsa çıksın vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Biz milletimiz için her zaman çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.