Başkan Cengiz Arslan : “Çiftçimize, Üreticimize Hayırlı Ve Bereketli Bir Hasat Dönemi Diliyoruz”

DENİZLİ 31.07.2017 - 12:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Cengiz Arslan : “Çiftçimize, Üreticimize Hayırlı Ve Bereketli Bir Hasat Dönemi Diliyoruz”

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, çiftçileri her zaman desteklediklerini ve sorunlarının ivedilikle çözülmesi için çalıştıklarını belirtti.

Denizli Çameli Belediye Başkanı  Cengiz  Arslan, çiftçileri her zaman desteklediklerini ve sorunlarının ivedilikle çözülmesi için çalıştıklarını belirtti.   Bereketli topraklara sahip olan Çameli’deki çiftçilerin gelir seviyelerini artırmak amacıyla sürekli projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Arslan, Çameli Belediyesi olarak öncelikli hedefimiz, Göçü engellemektir. Bu nedenle çalışmalarımız devam etmekte ve yıllar önce topraklarını terk eden çiftçilerimiz tekrardan ilçemizde kendi topraklarını işlemeye ve ürünlerin hasadını yapmaktadır.   Kimsenin ekonomik nedenler dolayısıyla toprağını, evini ve sevdiklerini geride bırakmasını istemiyoruz. Bu amaç ile ilk hedefimiz çiftçilerimizin gelirlerinin yükseltilmesidir. Çameli Belediyesi ve Çameli Ziraat örtü altı (sera) yetiştiriciliği, meyvecilik gibi alanlarda çiftçilerimize üretim teşvikleri sunuyoruz. İlçemiz Genelindeki tüm mahallelerde çiftçilerimizin yoğun bir hasat zamanı örtü altı seracılığında yaygınlaştığı ilçemizde örtü altı seracılıkta yurtiçi ve yurtiçi sevkiyatları başladı bol bereketli hasat dönemi diliyorum” dedi.
Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, çiftçileri her zaman desteklediklerini ve sorunlarının ivedilikle çözülmesi için çalıştıklarını belirtti.

Denizli Çameli Belediye Başkanı  Cengiz  Arslan, çiftçileri her zaman desteklediklerini ve sorunlarının ivedilikle çözülmesi için çalıştıklarını belirtti.

 

Bereketli topraklara sahip olan Çameli’deki çiftçilerin gelir seviyelerini artırmak amacıyla sürekli projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Arslan, Çameli Belediyesi olarak öncelikli hedefimiz, Göçü engellemektir. Bu nedenle çalışmalarımız devam etmekte ve yıllar önce topraklarını terk eden çiftçilerimiz tekrardan ilçemizde kendi topraklarını işlemeye ve ürünlerin hasadını yapmaktadır.

 

Kimsenin ekonomik nedenler dolayısıyla toprağını, evini ve sevdiklerini geride bırakmasını istemiyoruz. Bu amaç ile ilk hedefimiz çiftçilerimizin gelirlerinin yükseltilmesidir. Çameli Belediyesi ve Çameli Ziraat örtü altı (sera) yetiştiriciliği, meyvecilik gibi alanlarda çiftçilerimize üretim teşvikleri sunuyoruz. İlçemiz Genelindeki tüm mahallelerde çiftçilerimizin yoğun bir hasat zamanı örtü altı seracılığında yaygınlaştığı ilçemizde örtü altı seracılıkta yurtiçi ve yurtiçi sevkiyatları başladı bol bereketli hasat dönemi diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.