Başkan'dan Gençlere Müjde!

SPOR 13.10.2017 - 09:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan'dan Gençlere Müjde!

Çameli’de gençleri spora teşvik amacı ile çalışmalar devam ederken, genç sporculara konuk olan Başkan Cengiz Arslan, genç sporculara müjde verdi.   Çameli'de spor alt yapısını geliştirmek, gençleri, çocukları spora yönlendirmek ve yeni spor alanları oluşturmak amacıyla yapılacak olan modern spor sahası tamamlanmak üzere Başkan Arslan yapılan hizmeti yerinde inceledi saha'daki spor yapan gençlerle sohbet ederek gençlerin futbol maçını seyretti.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Çameli Belediyesi olarak gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Bu kapsamda spor alanında Belediyemiz olarak yatırımlarımız oldu. Her şeyimiz yarınlarımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin spora teşvik edilmesi ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Spor toto katkıları ile Güzelyurt mahallemize, hal saha voleybol basketbol sahası tamamlanmak üzere mahallemize hayırlı olsun dedi.    

Çameli’de gençleri spora teşvik amacı ile çalışmalar devam ederken, genç sporculara konuk olan Başkan Cengiz Arslan, genç sporculara müjde verdi.

 

Çameli'de spor alt yapısını geliştirmek, gençleri, çocukları spora yönlendirmek ve yeni spor alanları oluşturmak amacıyla yapılacak olan modern spor sahası tamamlanmak üzere Başkan Arslan yapılan hizmeti yerinde inceledi saha'daki spor yapan gençlerle sohbet ederek gençlerin futbol maçını seyretti.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Çameli Belediyesi olarak gençlerimizi spora teşvik ediyoruz. Bu kapsamda spor alanında Belediyemiz olarak yatırımlarımız oldu. Her şeyimiz yarınlarımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin spora teşvik edilmesi ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Spor toto katkıları ile Güzelyurt mahallemize, hal saha voleybol basketbol sahası tamamlanmak üzere mahallemize hayırlı olsun dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.