Başkan'dan KYK öğrencilerine müjde!

EĞİTİM 14.06.2016 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Başkan'dan KYK öğrencilerine müjde!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırları içerisinde yer alan Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin büyük oranda barınma ihtiyacını karşılayan Denizli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)’ya desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl faaliyete giren İbn-i Haldun Öğrenci Yurdu’na ziyarette bulunan Başkan Gürlesin, çevre düzenlemesi, öğrencilere özel yaşam alanı oluşturulması başta olmak üzere yurdun ihtiyaçlarının giderilmesi talimatını verdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede eğitimin kalitesinin seviyesinin yükseltilmesi amacıyla okulların başta fiziki şartlarının iyileştirilmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında önemli çalışmalara imza atıyor. İlçede bulunan 128 okulun tamamına ulaşarak destek sağlamak için okul okul gezen ve incelemelerde bulunan Başkan Gürlesin, ilçe sınırlarında yer alan Pamukkale Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin de önemli oranda barınma ihtiyacını karşılayan Denizli Kredi Yurtlar Kurumu’na da büyük önem veriyor. YURT YERLEŞKESİNDE İNCELEME Bu kapsamda Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’nun çevre düzenlemesi ve diğer ihtiyaçları noktasında destek sağlayan Başkan Gürlesin, geçtiğimiz yıl faaliyete giren İbn-i Haldun Öğrenci Yurdu’na ziyarette bulunarak yurdun ihtiyaçları noktasında bilgi aldı. Başkan Gürlesin’i, Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş karşıladı. Birlikte yurdun yemekhanesinden mutfağına, öğrencilerin kaldığı odalardan kullanım alanlarına modern ve öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren yurt yerleşkesi gezildi. BAŞKAN GÜRLESİN’DEN MÜJDE Bugüne kadar Başkan Gürlesin’in kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sunan Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş, yurdun çevre düzenlemesi başta olmak üzere öğrencilere özel yaşam alanı oluşturulması ve bazı ihtiyaçları noktasında Başkan Gürlesin’etaleplerini aktardı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, yurdun aktarılan ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gerekli talimatları vererek, “İnşallah kısa zaman içinde yurdumuzun çevre düzenlemesini, öğrencilerimize özel yaşam alanı oluşturulması gibi ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hem bu yurdumuzda hem de diğer yurtlarımızda öğrencilerimiz için bank ihtiyaçlarını tamamen gidereceğiz. Kredi Yurtlar Kurumumuz, Pamukkale Üniversitemizde okuyan önemli oranda öğrencimizi, modern, tüm ihtiyaçlarına cevap veren yurtlarda barınmalarını sağlıyor. Ülkemizin dinamosu eğitimli gençlerimizle ülkemiz devamlı olarak güçlenmeye devam edecek. Pamukkale Belediyesi olarak ta öğrencilerimize, eğitime yönelik desteğimiz de sürecek” dedi. 
Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırları içerisinde yer alan Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin büyük oranda barınma ihtiyacını karşılayan Denizli Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)’ya desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl faaliyete giren İbn-i Haldun Öğrenci Yurdu’na ziyarette bulunan Başkan Gürlesin, çevre düzenlemesi, öğrencilere özel yaşam alanı oluşturulması başta olmak üzere yurdun ihtiyaçlarının giderilmesi talimatını verdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede eğitimin kalitesinin seviyesinin yükseltilmesi amacıyla okulların başta fiziki şartlarının iyileştirilmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında önemli çalışmalara imza atıyor. İlçede bulunan 128 okulun tamamına ulaşarak destek sağlamak için okul okul gezen ve incelemelerde bulunan Başkan Gürlesin, ilçe sınırlarında yer alan Pamukkale Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin de önemli oranda barınma ihtiyacını karşılayan Denizli Kredi Yurtlar Kurumu’na da büyük önem veriyor.

YURT YERLEŞKESİNDE İNCELEME

Bu kapsamda Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’nun çevre düzenlemesi ve diğer ihtiyaçları noktasında destek sağlayan Başkan Gürlesin, geçtiğimiz yıl faaliyete giren İbn-i Haldun Öğrenci Yurdu’na ziyarette bulunarak yurdun ihtiyaçları noktasında bilgi aldı. Başkan Gürlesin’i, Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş karşıladı. Birlikte yurdun yemekhanesinden mutfağına, öğrencilerin kaldığı odalardan kullanım alanlarına modern ve öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren yurt yerleşkesi gezildi.

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN MÜJDE

Bugüne kadar Başkan Gürlesin’in kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sunan Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş, yurdun çevre düzenlemesi başta olmak üzere öğrencilere özel yaşam alanı oluşturulması ve bazı ihtiyaçları noktasında Başkan Gürlesin’etaleplerini aktardı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, yurdun aktarılan ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gerekli talimatları vererek, “İnşallah kısa zaman içinde yurdumuzun çevre düzenlemesini, öğrencilerimize özel yaşam alanı oluşturulması gibi ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hem bu yurdumuzda hem de diğer yurtlarımızda öğrencilerimiz için bank ihtiyaçlarını tamamen gidereceğiz. Kredi Yurtlar Kurumumuz, Pamukkale Üniversitemizde okuyan önemli oranda öğrencimizi, modern, tüm ihtiyaçlarına cevap veren yurtlarda barınmalarını sağlıyor. Ülkemizin dinamosu eğitimli gençlerimizle ülkemiz devamlı olarak güçlenmeye devam edecek. Pamukkale Belediyesi olarak ta öğrencilerimize, eğitime yönelik desteğimiz de sürecek” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.