Başkan Doğan’dan Kandil Mesajı

DENİZLİ 19.04.2019 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Doğan’dan Kandil Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, “İslam âleminin, milletimizin, Denizlililerin ve Merkezefendililerin Berat Kandili mübarek olsun” dedi.   Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Berat Kandili vesilesiyle yayımlamış olduğu mesajda, “Gönüllerin merhamet dolduğu, sevgi ve saygının hâkim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Berat Kandili Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Berat Kandili vesilesiyle gönül kardeşliğimizin ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam âleminin, milletimizin, Denizlililerin ve Merkezefendililerin Berat Kandili mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, “İslam âleminin, milletimizin, Denizlililerin ve Merkezefendililerin Berat Kandili mübarek olsun” dedi.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Berat Kandili vesilesiyle yayımlamış olduğu mesajda, “Gönüllerin merhamet dolduğu, sevgi ve saygının hâkim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Berat Kandili Allah’ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Berat Kandili vesilesiyle gönül kardeşliğimizin ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam âleminin, milletimizin, Denizlililerin ve Merkezefendililerin Berat Kandili mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.