Başkan Duran "Üvey Evlat olmaktan çıkamadık"

SPOR 27.12.2018 - 13:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Duran "Üvey Evlat olmaktan çıkamadık"

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran, maliyetlerin artması ve desteklerin azalması sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını belirterek, şehrin dinamiklerinin devreye girmesi gerektiğini söyledi.   Spor Toto 3.Lig 2.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonun ilk yarısını 3.sırada tamamlayan Kızılcabölükspor’da, kulüp başkanı Osman Zolan Denizlili işadamları ve mülki amirleri destek vermeye davet etti. Bu sezon 3.ligde 3 grup arasındaki en zorlu grupta yer aldıklarını belirten Osman Duran,’ “Yaklaşık 10 takımın şampiyonluk yarışının içinde olduğu zorlu bir grupta yer alıyoruz. Hem maddi güçleri, hemde lobileri güçlü olan bu il takımları karşısında elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bu sezon da takımımız şampiyonluk yarışının içinde. Sakatlıklar ve cezalılarımız olmasaydı ilk yarıyı çok daha farklı bir noktada tamamlayabilirdik. Şuan liderle aramızda 3 puan var ve önümüzde 17 tane final maç var. İnşallah sezonun ikinci yarısında ilk yarıdaki performansımızın üzerine çıkarak ipi göğüslemek istiyoruz. Ben teknik heyet ve oyunculara güveniyorum” dedi. Artan maliyetler ve desteklerin azalması sebebiyle sıkıntılar yaşadıklarını belirten Duran, “Biz bu kulübü yaşatmak için her şeyi yapıyoruz. Maddi ve manevi olarak büyük fedakarlıklar gösteriyoruz. Artık bu yükü kaldıramayacak duruma geldik. Destekler azalıyor, maliyetler artıyor. Başta Kızılcabölüklühemşehirlerimiz olmak üzere tüm Denizlili iş adamlarını ve mülki amirlerimizi Kızılcabölükspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Türkiye’nin profesyonel liglerdeki tek mahalle takımı Kızılcabölükspor her sezon şampiyonluk yarışının içinde ama bir türlü üvey evlat statüsünden çıkamadık. Yıllardır süregelen bu başarı ne zaman ödüllendirilecek. Artık şehrin dinamiklerinin devreye girmesi gerektiğini düşünüyorum. Kızılcabölükspor 2.ligi hak ediyor. Ve bunu da başarabilirsek hep birlikte başaracağız” diye konuştu.  

Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran, maliyetlerin artması ve desteklerin azalması sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını belirterek, şehrin dinamiklerinin devreye girmesi gerektiğini söyledi.

 

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonun ilk yarısını 3.sırada tamamlayan Kızılcabölükspor’da, kulüp başkanı Osman Zolan Denizlili işadamları ve mülki amirleri destek vermeye davet etti.

Bu sezon 3.ligde 3 grup arasındaki en zorlu grupta yer aldıklarını belirten Osman Duran,’ “Yaklaşık 10 takımın şampiyonluk yarışının içinde olduğu zorlu bir grupta yer alıyoruz. Hem maddi güçleri, hemde lobileri güçlü olan bu il takımları karşısında elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bu sezon da takımımız şampiyonluk yarışının içinde. Sakatlıklar ve cezalılarımız olmasaydı ilk yarıyı çok daha farklı bir noktada tamamlayabilirdik. Şuan liderle aramızda 3 puan var ve önümüzde 17 tane final maç var. İnşallah sezonun ikinci yarısında ilk yarıdaki performansımızın üzerine çıkarak ipi göğüslemek istiyoruz. Ben teknik heyet ve oyunculara güveniyorum” dedi. Artan maliyetler ve desteklerin azalması sebebiyle sıkıntılar yaşadıklarını belirten Duran, “Biz bu kulübü yaşatmak için her şeyi yapıyoruz. Maddi ve manevi olarak büyük fedakarlıklar gösteriyoruz. Artık bu yükü kaldıramayacak duruma geldik. Destekler azalıyor, maliyetler artıyor. Başta Kızılcabölüklühemşehirlerimiz olmak üzere tüm Denizlili iş adamlarını ve mülki amirlerimizi Kızılcabölükspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Türkiye’nin profesyonel liglerdeki tek mahalle takımı Kızılcabölükspor her sezon şampiyonluk yarışının içinde ama bir türlü üvey evlat statüsünden çıkamadık. Yıllardır süregelen bu başarı ne zaman ödüllendirilecek. Artık şehrin dinamiklerinin devreye girmesi gerektiğini düşünüyorum. Kızılcabölükspor 2.ligi hak ediyor. Ve bunu da başarabilirsek hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.