Başkan Ekrem Başer’den istişare toplantısı

SİYASET 12.09.2018 - 12:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Ekrem Başer’den istişare toplantısı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, mahalle bazlı çalışmalarının yanı sıra istişare toplantılarını da sürdürüyor. Merkezefendi’de önceki dönemlerde görev alan yöneticilerle bir araya gelen Başer, fikir aldı, yol haritasının belirlenmesinde önemli mesafeler kat etti.   AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, partiye emek vermiş, Merkezefendi’de önceki dönemlerde görev almış ilçe yöneticilerini de unutmadı. Geçmiş yıllardaki tecrübelerinden yararlanmak adına önemli bir adım atan Başer, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle ilçenin eski yöneticilerini yemekli toplantıda bir araya getirdi.   AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Başer, “Bizim siyaset kültürümüzde istişare büyük önem taşıyor. Merkez ilçe ve Merkezefendi’nin hafızasına hakim tecrübeli, önceki dönemlerde görev almış yönetim kurulu üyelerimizle istişareyi çok önemsiyoruz. Hz. Ali’nin dediği gibi ‘İstişarede yedi özellik ve fayda vardır: doğruyu ve gerçeği ortaya çıkarmak, görüş ve düşünce kazanmak, hatadan kaçınmak, kınanmaktan sakınmak, pişmanlık duymaktan kurtulmak, kalpleri kazanmak ve eserlere tabi olmak, onlara uymaktır.” Bu kriterlere önem veriyoruz. Sizlerin fikirleri, bizlerin önünü açacak tavsiyelerini önemsiyoruz” dedi.   AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı ile Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nda önceki dönemlerde görev almış yöneticilerin fikirlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Başer, istişare toplantılarının devam edeceğini söyledi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, mahalle bazlı çalışmalarının yanı sıra istişare toplantılarını da sürdürüyor. Merkezefendi’de önceki dönemlerde görev alan yöneticilerle bir araya gelen Başer, fikir aldı, yol haritasının belirlenmesinde önemli mesafeler kat etti.

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, partiye emek vermiş, Merkezefendi’de önceki dönemlerde görev almış ilçe yöneticilerini de unutmadı. Geçmiş yıllardaki tecrübelerinden yararlanmak adına önemli bir adım atan Başer, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle ilçenin eski yöneticilerini yemekli toplantıda bir araya getirdi.

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Başer, “Bizim siyaset kültürümüzde istişare büyük önem taşıyor. Merkez ilçe ve Merkezefendi’nin hafızasına hakim tecrübeli, önceki dönemlerde görev almış yönetim kurulu üyelerimizle istişareyi çok önemsiyoruz. Hz. Ali’nin dediği gibi ‘İstişarede yedi özellik ve fayda vardır: doğruyu ve gerçeği ortaya çıkarmak, görüş ve düşünce kazanmak, hatadan kaçınmak, kınanmaktan sakınmak, pişmanlık duymaktan kurtulmak, kalpleri kazanmak ve eserlere tabi olmak, onlara uymaktır.” Bu kriterlere önem veriyoruz. Sizlerin fikirleri, bizlerin önünü açacak tavsiyelerini önemsiyoruz” dedi.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı ile Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nda önceki dönemlerde görev almış yöneticilerin fikirlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Başer, istişare toplantılarının devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.