Başkan Ekrem Başer'den teşekkür!

SİYASET 29.01.2018 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Ekrem Başer'den teşekkür!

AK Parti Merkezefendi İlçesi 2. Olağan Kongresi, Cumartesi günü Bakan Süleyman Soylu ve Nihat Zeybekci’nin de katılımıyla gerçekleşti. Kongrede tek aday olarak katılan Ekrem Başer Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı seçildi.   Genel Merkez tarafından aday olabileceği kararlaştırılan Ekrem Başer, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongre sonrası emaneti devraldı.   Kongre sonrası teşekkür mesajı yayınlayan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer şu ifadelere yer verdi.   “Birlik beraberlik içerisinde Ak Parti Merkezefendi 2.Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Hep birlikte Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşümüze Devam ediyoruz. Bu yolda gerçekleşen bayrak değişimleri ise gücümüze güç katıyor.   Kongremize katılarak bizlere güç veren; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye, İl Başkanımız Sayın Necip Filiz’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a, Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu üyesi Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin’e, Ak Parti MKYK üyesi Milletvekilimiz Sayın Cahit Özkan’a, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Milletvekilimiz Sayın Sema Ramazanoğlu’na, Bayrağı devraldığım İlçe Başkanımız Sayın Yücel Güngör'e, Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na, Pamukkale ilçe Başkanımız Sayın Hasan Aracı'ya, Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’e, İlçe Başkanlarımıza ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları başkanlarımıza, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Mensubu olmaktan onur duyduğum partimizin kuruluşundan bu yana görev almış başkanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza. İlçe ve İl Yöneticilerimize, tüm Ak Parti camiamıza, kongremize katılarak bizlere destek veren Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanına ve tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.   Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun” dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçesi 2. Olağan Kongresi, Cumartesi günü Bakan Süleyman Soylu ve Nihat Zeybekci’nin de katılımıyla gerçekleşti. Kongrede tek aday olarak katılan Ekrem Başer Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı seçildi.

 

Genel Merkez tarafından aday olabileceği kararlaştırılan Ekrem Başer, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongre sonrası emaneti devraldı.

 

Kongre sonrası teşekkür mesajı yayınlayan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer şu ifadelere yer verdi.

 

“Birlik beraberlik içerisinde Ak Parti Merkezefendi 2.Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Hep birlikte Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşümüze Devam ediyoruz. Bu yolda gerçekleşen bayrak değişimleri ise gücümüze güç katıyor.

 

Kongremize katılarak bizlere güç veren; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye, İl Başkanımız Sayın Necip Filiz’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a, Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu üyesi Milletvekilimiz Sayın Şahin Tin’e, Ak Parti MKYK üyesi Milletvekilimiz Sayın Cahit Özkan’a, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Milletvekilimiz Sayın Sema Ramazanoğlu’na, Bayrağı devraldığım İlçe Başkanımız Sayın Yücel Güngör'e, Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na, Pamukkale ilçe Başkanımız Sayın Hasan Aracı'ya, Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’e, İlçe Başkanlarımıza ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları başkanlarımıza, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Mensubu olmaktan onur duyduğum partimizin kuruluşundan bu yana görev almış başkanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza. İlçe ve İl Yöneticilerimize, tüm Ak Parti camiamıza, kongremize katılarak bizlere destek veren Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanına ve tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.