Başkan Erdoğan, Anneler Günü’nü Kutladı

DTO 09.05.2020 - 12:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Erdoğan, Anneler Günü’nü Kutladı

Anneler Günü'nün bu kez geçen yıllara göre buruk geçeceğini söyleyen Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “Annelerin, bizdeki emekleri çok fazladır… Anneler, birer sanatçıdırlar; en büyük eserleri ise evlatlarıdır. Korona virüs sebebiyle, uzun bir süredir aile büyüklerimizin ve annelerimizin sağlığı için mesafemizi korumak zorunda kaldık. Belki de birçoğumuz, annelerimizi uzun süredir göremedi ve o nedenle maalesef bu Anneler Günü’nü buruk kutluyoruz. Umarım, bir an önce salgın sona erer ve annelerimiz ile büyüklerimize doyasıya sarılırız.” dedi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan, annelerin, çocuklar ve hayattaki önemine dikkat çeken yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi:   “Annelerin, bizdeki emekleri çok fazladır… Anneler, birer sanatçıdırlar; en büyük eserleri ise evlatlarıdır. Fiziksel ve ruhsal olarak gelişimimizi sağlayan öğretileri, ilk olarak annelerimizden alırız. Onlar, bizim, sağduyulu, ilkeli ve ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak yetişmemiz için büyük emek sarf ederler. Bizi millet yapan değerlerin oluşturulmasında da daha büyük katkıya sahip kimse yoktur. Üzerimizde o kadar hakları vardır ki; ne yapsak ödeyemeyiz. Sürekli yanlarında olduğumuz aile büyüklerimizden ve annelerimizden, bugünlerde sağlıkları için uzak kaldık. Belki de birçoğumuz annelerimizi uzun süredir göremedi ve maalesef bu kez Anneler Günü’nü buruk kutluyoruz. Umarız, bir an önce bu salgın sona erer ve annelerimiz ile büyüklerimize doyasıya sarılırız. Bu duygu ve düşüncelerle, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anneleri Zübeyde Hanım, gazilerimiz ve şehitlerimizin eşleri ile anneleri başta olmak üzere, tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutluyorum. Hepsine sağlıklı, huzurlu, mutlu ve çok daha güzel günler diliyorum.”

Anneler Günü'nün bu kez geçen yıllara göre buruk geçeceğini söyleyen Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “Annelerin, bizdeki emekleri çok fazladır… Anneler, birer sanatçıdırlar; en büyük eserleri ise evlatlarıdır. Korona virüs sebebiyle, uzun bir süredir aile büyüklerimizin ve annelerimizin sağlığı için mesafemizi korumak zorunda kaldık. Belki de birçoğumuz, annelerimizi uzun süredir göremedi ve o nedenle maalesef bu Anneler Günü’nü buruk kutluyoruz. Umarım, bir an önce salgın sona erer ve annelerimiz ile büyüklerimize doyasıya sarılırız.” dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan, annelerin, çocuklar ve hayattaki önemine dikkat çeken yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

“Annelerin, bizdeki emekleri çok fazladır… Anneler, birer sanatçıdırlar; en büyük eserleri ise evlatlarıdır. Fiziksel ve ruhsal olarak gelişimimizi sağlayan öğretileri, ilk olarak annelerimizden alırız. Onlar, bizim, sağduyulu, ilkeli ve ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak yetişmemiz için büyük emek sarf ederler. Bizi millet yapan değerlerin oluşturulmasında da daha büyük katkıya sahip kimse yoktur. Üzerimizde o kadar hakları vardır ki; ne yapsak ödeyemeyiz. Sürekli yanlarında olduğumuz aile büyüklerimizden ve annelerimizden, bugünlerde sağlıkları için uzak kaldık. Belki de birçoğumuz annelerimizi uzun süredir göremedi ve maalesef bu kez Anneler Günü’nü buruk kutluyoruz. Umarız, bir an önce bu salgın sona erer ve annelerimiz ile büyüklerimize doyasıya sarılırız. Bu duygu ve düşüncelerle, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anneleri Zübeyde Hanım, gazilerimiz ve şehitlerimizin eşleri ile anneleri başta olmak üzere, tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutluyorum. Hepsine sağlıklı, huzurlu, mutlu ve çok daha güzel günler diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.