Başkan Erdoğan’dan 10 Kasım Mesajı ‘Atamızı Sevgi Ve Saygı İle Anıyoruz’

DTO 09.11.2017 - 14:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Erdoğan’dan 10 Kasım Mesajı ‘Atamızı Sevgi Ve Saygı İle Anıyoruz’

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısıyla mesajında şu görüşlere yer verdi.     Atamızın ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde O’nu sevgi ve saygı içerisinde anıyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk yaşamı boyunca, vatanı ve milleti için zor şartlarda mücadele etmiştir. Bizler de Ulu Önderimizin izinden giderek Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını, birlik ve beraberliği, milletimizin bütünlüğünü hiçbir zaman hiçbir kuvvete böldürmeyeceğiz.   Denizli Ticaret Odası olarak bu uğurda, üzerimize düşen görevi yerine getirerek, her zamankinden daha çok çalışıp vatanımız ve milletimiz için büyük işler yapmanın gayreti içinde olacağız.   Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.        

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısıyla mesajında şu görüşlere yer verdi.

 

 

Atamızın ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde O’nu sevgi ve saygı içerisinde anıyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk yaşamı boyunca, vatanı ve milleti için zor şartlarda mücadele etmiştir. Bizler de Ulu Önderimizin izinden giderek Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını, birlik ve beraberliği, milletimizin bütünlüğünü hiçbir zaman hiçbir kuvvete böldürmeyeceğiz.

 

Denizli Ticaret Odası olarak bu uğurda, üzerimize düşen görevi yerine getirerek, her zamankinden daha çok çalışıp vatanımız ve milletimiz için büyük işler yapmanın gayreti içinde olacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.