Başkan Erdoğan’dan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayram Mesajı

DTO 18.05.2017 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Erdoğan’dan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayram Mesajı

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.      Erdoğan, mesajında şu görüşlere yer verdi: Bundan 98 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Samsun’da vatanın kurtuluşu için bu onurlu mücadelenin ateşini yaktılar. Sonrasında da ulusumuz, topyekün bir savaşla yeniden bağımsızlığını elde etmiştir.   Atatürk, bu kutlu mücadelenin başladığı 19 Mayıs’ı Türk Gençliğine bayram olarak hediye etmiştir. Gençlerimiz emanet aldıkları Türkiye Cumhuriyeti’ne ilelebet sahip çıkacaklar ve kendilerinden sonraki nesillere aynı bilinci aktaracaklardır. Buna gönülden inanıyorum.   Denizli Ticaret Odası olarak özellikle gençlerimizin ekonomiye katkı sağlamaları adına çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz. Kendilerini geliştirebilecekleri alanlarda eğitimler düzenleyerek kendilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz. Yetişmiş nesillerin, güçlü Türkiye için büyük önem taşıdığının bilincindeyiz.   Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutlayarak, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatanı bizlere armağan eden şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyorum. 
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

 

 

Erdoğan, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Bundan 98 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Samsun’da vatanın kurtuluşu için bu onurlu mücadelenin ateşini yaktılar. Sonrasında da ulusumuz, topyekün bir savaşla yeniden bağımsızlığını elde etmiştir.

 

Atatürk, bu kutlu mücadelenin başladığı 19 Mayıs’ı Türk Gençliğine bayram olarak hediye etmiştir. Gençlerimiz emanet aldıkları Türkiye Cumhuriyeti’ne ilelebet sahip çıkacaklar ve kendilerinden sonraki nesillere aynı bilinci aktaracaklardır. Buna gönülden inanıyorum.

 

Denizli Ticaret Odası olarak özellikle gençlerimizin ekonomiye katkı sağlamaları adına çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz. Kendilerini geliştirebilecekleri alanlarda eğitimler düzenleyerek kendilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz. Yetişmiş nesillerin, güçlü Türkiye için büyük önem taşıdığının bilincindeyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutlayarak, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatanı bizlere armağan eden şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.