Başkan Erdoğan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

DTO 23.11.2020 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Başkan Erdoğan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, vatanı için en büyük fedakarlığı gösterenlerden biri olarak ülkemizin her köşesine ulaşan ve rehberlik ettiği çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, böylelikle milletimizin ve devletimizin yarınlarına ışık tutan tüm eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarım.” dedi.      DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Erdoğan, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Nitelikli, iyi eğitimli ve çalışkan bireylerin yetişmesinde, öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. Öğretmenlerimiz, üstün gayretleriyle geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimizin şekillenmesinde kutsal bir görev üstlenmektedirler. Medeniyetlerin ilerlemesi ve yükselmesindeki kilometre taşlarını yerleştirenler, öğretmenlerdir. Okuma yazma ile başlayan öğrenme sürecimizde, doğruyu yanlışı da ayrıt etmemizde büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize, paha biçilemez emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onlar, cehaletle savaşan, hayatlarını eğitime adamış sanatkarladır. Eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, vatanı için en büyük fedakarlığı gösterenlerden biri olarak ülkemizin her köşesine ulaşan ve rehberlik ettiği çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, böylelikle milletimizin ve devletimizin yarınlarına ışık tutan tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılarak ebediyete irtihal eden öğretmenlerimize ise Allah’tan rahmet diliyorum.”

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, vatanı için en büyük fedakarlığı gösterenlerden biri olarak ülkemizin her köşesine ulaşan ve rehberlik ettiği çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, böylelikle milletimizin ve devletimizin yarınlarına ışık tutan tüm eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarım.” dedi.   

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Erdoğan, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Nitelikli, iyi eğitimli ve çalışkan bireylerin yetişmesinde, öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. Öğretmenlerimiz, üstün gayretleriyle geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimizin şekillenmesinde kutsal bir görev üstlenmektedirler. Medeniyetlerin ilerlemesi ve yükselmesindeki kilometre taşlarını yerleştirenler, öğretmenlerdir. Okuma yazma ile başlayan öğrenme sürecimizde, doğruyu yanlışı da ayrıt etmemizde büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize, paha biçilemez emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onlar, cehaletle savaşan, hayatlarını eğitime adamış sanatkarladır. Eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, vatanı için en büyük fedakarlığı gösterenlerden biri olarak ülkemizin her köşesine ulaşan ve rehberlik ettiği çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, böylelikle milletimizin ve devletimizin yarınlarına ışık tutan tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılarak ebediyete irtihal eden öğretmenlerimize ise Allah’tan rahmet diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.