Başkan Erdoğan'dan Başsağlığı Mesajı

DTO 04.03.2020 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Erdoğan'dan Başsağlığı Mesajı

Şehidimiz Uzman Onbaşı Armağan Akman için taziye mesajı yayımlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “Acımız büyük; yaramız derin… Başta anne babası olmak üzere silah arkadaşları ile yüce milletimizin başı sağ olsun. Rabbim, kahramanımızın şehadetini kabul etsin; ailesine sabır versin.” dedi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, taziye mesajında şu görüşlere yer verdi: “Devletimiz, ülkemizin bütünlüğünü korumak amacıyla başlattığı güvenlik operasyonlarını, sınırlarımız ötesindeki terör mensuplarını da yok etmek ve terörizmin bataklığını kurutmak için, ilk günkü kararlılığıyla sürdürüyor. Kahraman Mehmetçik'imiz, var gücüyle bu kutsal görevi yerine getiriyor; bizlerin huzur ve güveninin teminatı oluyor. Ne yazık ki, zaman zaman bölgeden acı haberler de geliyor. Son şehidimiz Piyade Onbaşı Halil Çankaya ile İdlib'deki silah arkadaşlarının yasını tutarken, Pamukkale İlçemizdeki Aktepe Mahallemizden 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Armağan Akman kardeşimizin de, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vatanımızın bütünlüğünü bozmaya yönelik faaliyetlerde bulunanlara karşı başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'nda şehit olduğunu öğrendik. Başta anne babası olmak üzere silah arkadaşları ile yüce milletimizin başı sağ olsun. Acımız büyük; yaramız derin! Rabbim, kahramanımızın şehadetini kabul etsin; ailesine sabır versin.”

Şehidimiz Uzman Onbaşı Armağan Akman için taziye mesajı yayımlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “Acımız büyük; yaramız derin… Başta anne babası olmak üzere silah arkadaşları ile yüce milletimizin başı sağ olsun. Rabbim, kahramanımızın şehadetini kabul etsin; ailesine sabır versin.” dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, taziye mesajında şu görüşlere yer verdi: “Devletimiz, ülkemizin bütünlüğünü korumak amacıyla başlattığı güvenlik operasyonlarını, sınırlarımız ötesindeki terör mensuplarını da yok etmek ve terörizmin bataklığını kurutmak için, ilk günkü kararlılığıyla sürdürüyor. Kahraman Mehmetçik'imiz, var gücüyle bu kutsal görevi yerine getiriyor; bizlerin huzur ve güveninin teminatı oluyor. Ne yazık ki, zaman zaman bölgeden acı haberler de geliyor. Son şehidimiz Piyade Onbaşı Halil Çankaya ile İdlib'deki silah arkadaşlarının yasını tutarken, Pamukkale İlçemizdeki Aktepe Mahallemizden 23 yaşındaki Uzman Onbaşı Armağan Akman kardeşimizin de, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vatanımızın bütünlüğünü bozmaya yönelik faaliyetlerde bulunanlara karşı başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'nda şehit olduğunu öğrendik. Başta anne babası olmak üzere silah arkadaşları ile yüce milletimizin başı sağ olsun. Acımız büyük; yaramız derin! Rabbim, kahramanımızın şehadetini kabul etsin; ailesine sabır versin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.