Başkan Erdoğan'dan Bedelli Askerlik Açıklaması

GÜNDEM 14.07.2018 - 08:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Erdoğan'dan Bedelli Askerlik Açıklaması

Erdoğan, bedelli askerlikle ilgili "En kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz" ifadelerini kullandı.   Binlerce, onbinlerce kişiyi ve ailelerini yakından ilgilendiren düzenleme ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı Bedelli askerlikte sorulardan bir tanesi idi peki neler söyledi.   Bedelli askerlik üzerinde Milli Savunma Bakanlığı'nın çalışması olduğunu söyleyen Erdoğan "Zannediyorum, en kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz. O zamana kadar da hazırlıklarımızı bitirmiş oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz" dedi.

Erdoğan, bedelli askerlikle ilgili "En kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz" ifadelerini kullandı.

 

Binlerce, onbinlerce kişiyi ve ailelerini yakından ilgilendiren düzenleme ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı Bedelli askerlikte sorulardan bir tanesi idi peki neler söyledi.

 

Bedelli askerlik üzerinde Milli Savunma Bakanlığı'nın çalışması olduğunu söyleyen Erdoğan "Zannediyorum, en kötü ihtimalle yeni yasama döneminde açıklamış oluruz. O zamana kadar da hazırlıklarımızı bitirmiş oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.