Başkan Erdoğan: “İlk Nefesimizden Son Anımıza Kadar Yanımızdalar”

DTO 13.05.2018 - 12:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Erdoğan: “İlk Nefesimizden Son Anımıza Kadar Yanımızdalar”

Denizli Ticaret Odası Başkanı (DTO) Uğur Erdoğan, ebe ve hemşirelerin Dünya Hemşireler Günü'nü kutladı. Başkan Erdoğan, "Böyle kutsal bir görevi büyük bir özveri ve layıkıyla yerine getiren tüm ebe ve hemşirelerimizin Dünya Hemşireler Günü'nü kutlar, sevdikleri ile sağlıklı ve güzel günler görmelerini dilerim." dedi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi: "İşine insan ve meslek sevgisini katıp, hastasından güler yüz ve şefkatini esirgemeyen, sevmedikçe yapılması zor olan bir görevi hakkını vererek yerine getiren ebe ve hemşirelerimizin hakkı ödenmez. İlk nefesimizden son nefesimize kadar yaşam boyu sağlıklı olmamız adına en zor zamanlarımız da dahil her ihtiyaç duyduğumuzda yardım etmek için uzanan el, onların. Bireyin, dolayısıyla toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesinin yanında hastaların bakımının bilimsel bir yolla yapılmasını sağlayan emektarlar onlar. 'Önce insan ve yaşam gelir' diyerek toplumsal bir vazifeyi üstlenmiş iyilik timsali hemşirelerimiz, toplum için hayatı derecede önemli ve zor bir görevi ifa ediyor! Böyle kutsal bir görevi büyük bir özveri ve layıkıyla yerine getiren tüm ebe ve hemşirelerimizin Dünya Hemşireler Günü'nü kutlar, sevdikleri ile sağlıklı ve güzel günler görmelerini dilerim."

Denizli Ticaret Odası Başkanı (DTO) Uğur Erdoğan, ebe ve hemşirelerin Dünya Hemşireler Günü'nü kutladı. Başkan Erdoğan, "Böyle kutsal bir görevi büyük bir özveri ve layıkıyla yerine getiren tüm ebe ve hemşirelerimizin Dünya Hemşireler Günü'nü kutlar, sevdikleri ile sağlıklı ve güzel günler görmelerini dilerim." dedi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi: "İşine insan ve meslek sevgisini katıp, hastasından güler yüz ve şefkatini esirgemeyen, sevmedikçe yapılması zor olan bir görevi hakkını vererek yerine getiren ebe ve hemşirelerimizin hakkı ödenmez. İlk nefesimizden son nefesimize kadar yaşam boyu sağlıklı olmamız adına en zor zamanlarımız da dahil her ihtiyaç duyduğumuzda yardım etmek için uzanan el, onların. Bireyin, dolayısıyla toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesinin yanında hastaların bakımının bilimsel bir yolla yapılmasını sağlayan emektarlar onlar. 'Önce insan ve yaşam gelir' diyerek toplumsal bir vazifeyi üstlenmiş iyilik timsali hemşirelerimiz, toplum için hayatı derecede önemli ve zor bir görevi ifa ediyor! Böyle kutsal bir görevi büyük bir özveri ve layıkıyla yerine getiren tüm ebe ve hemşirelerimizin Dünya Hemşireler Günü'nü kutlar, sevdikleri ile sağlıklı ve güzel günler görmelerini dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.