Başkan Erdoğan; “Mevlit Kandilinizi Kutluyorum”

DTO 27.10.2020 - 15:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Erdoğan; “Mevlit Kandilinizi Kutluyorum”

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Mevlit Kandili'ni kutlayarak,“Mevlit Kandilimiz mübarek olsun. Peygamberimizin dünyaya teşriflerini kutladığımız bugünün hürmetine, Allah yapacağımız tüm dualarımızı kabul etsin. İnsanlığa sağlık, huzur ve mutluluk versin” dedi.   Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Mevlit Kandili dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Peygamberimizin doğduğu bu kutlu geceyi dua ve ibadetle karşılıyoruz. O’nun insanlığa rehber olan hayatını kendimize örnek kabul edip, kendimizi ona göre şekillendirmeliyiz. Merhamet timsali Peygamberimizin hoşgörüsü etrafında toplanmamız halinde, dünyamız daha yaşanabilir bir hale gelecektir. Bu mübarek günde Sevgili Peygamberimizi daha sık anmalı ve daha fazla anlamaya çalışmalıyız. Peygamberimizin doğum günü olan bu mübarek günde tüm İslam aleminin Mevlit Kandil’ini tebrik ediyor, insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.”

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, halkın Mevlit Kandili'ni kutlayarak,“Mevlit Kandilimiz mübarek olsun. Peygamberimizin dünyaya teşriflerini kutladığımız bugünün hürmetine, Allah yapacağımız tüm dualarımızı kabul etsin. İnsanlığa sağlık, huzur ve mutluluk versin” dedi.

 

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Mevlit Kandili dolayısıyla yayınladığı yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Peygamberimizin doğduğu bu kutlu geceyi dua ve ibadetle karşılıyoruz. O’nun insanlığa rehber olan hayatını kendimize örnek kabul edip, kendimizi ona göre şekillendirmeliyiz. Merhamet timsali Peygamberimizin hoşgörüsü etrafında toplanmamız halinde, dünyamız daha yaşanabilir bir hale gelecektir. Bu mübarek günde Sevgili Peygamberimizi daha sık anmalı ve daha fazla anlamaya çalışmalıyız. Peygamberimizin doğum günü olan bu mübarek günde tüm İslam aleminin Mevlit Kandil’ini tebrik ediyor, insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.