Başkan Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ı ağırladı

DENİZLİ 25.11.2016 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ı ağırladı

Başkan Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ı ağırladı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ı ağırladı.   MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette, ülke ve kent gündemi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.    Demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında siyasi partilerin yer aldığını ifade eden Başkan Erdoğan, “Her partinin farklı düşüncelere sahip olması, demokrasiye güzellik katmaktadır. Denizli söz konusu olduğunda ise farklı düşünceler bir kenara bırakılarak, şehrin menfaatleri için ortak görüşler beyan edilmektedir. Bu bakımdan siyasi partilerimiz ile sivil toplum kuruluşlarının da işbirliği içerisinde olması büyük önem taşımaktadır. İlimiz ve ülkemiz ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için üreticilerimizi ve ihracatçılarımızı yurtiçi olduğu gibi yurtdışı organizasyonlarıyla desteklemek için çalışmalar başlattık. Önümüzdeki günlerde bunları gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.    Başkan Erdoğan’a “hayırlı olsun” dileklerini ileten Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, “Sivil toplum kuruluşları ile sürekli irtibat halindeyiz. Hepimizin gayesi ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin daha iyi olması, insanlarımızın refah seviyesinin artmasıdır. Denizli Ticaret Odasında göreve başlamanız ile birlikte üyelerinize daha fazla yön gösterme çabasında olduğunuzu görüyoruz. Bu çok önemli, çünkü Türkiye’nin üretmeye ve ihracat yapmaya ihtiyacı vardır. ” dedi.
Başkan Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ı ağırladı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ı ağırladı.

 

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette, ülke ve kent gündemi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. 

 

Demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında siyasi partilerin yer aldığını ifade eden Başkan Erdoğan, “Her partinin farklı düşüncelere sahip olması, demokrasiye güzellik katmaktadır. Denizli söz konusu olduğunda ise farklı düşünceler bir kenara bırakılarak, şehrin menfaatleri için ortak görüşler beyan edilmektedir. Bu bakımdan siyasi partilerimiz ile sivil toplum kuruluşlarının da işbirliği içerisinde olması büyük önem taşımaktadır. İlimiz ve ülkemiz ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için üreticilerimizi ve ihracatçılarımızı yurtiçi olduğu gibi yurtdışı organizasyonlarıyla desteklemek için çalışmalar başlattık. Önümüzdeki günlerde bunları gerçekleştireceğiz.” diye konuştu. 

 

Başkan Erdoğan’a “hayırlı olsun” dileklerini ileten Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, “Sivil toplum kuruluşları ile sürekli irtibat halindeyiz. Hepimizin gayesi ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin daha iyi olması, insanlarımızın refah seviyesinin artmasıdır. Denizli Ticaret Odasında göreve başlamanız ile birlikte üyelerinize daha fazla yön gösterme çabasında olduğunuzu görüyoruz. Bu çok önemli, çünkü Türkiye’nin üretmeye ve ihracat yapmaya ihtiyacı vardır. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.