Başkan Erdoğan: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

GÜNDEM 18.12.2016 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Erdoğan: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Erdoğan: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Kayseri’de düzenlenen hain terör saldırısı sonrasında yaptığı açıklamada, “Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları, milletimiz bozacaktır. Saldırılarda Denizlili şehidimiz ile birlikte hayatını kaybeden silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.   Çarşı iznine çıkan askerlerimize yönelik saldırıyı üzülerek öğrendiklerini ifade eden Başkan Erdoğan,açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Denizlili şehidimiz ile birlikte 14 evladımızı kaybetmek yüreğimizi yaktı. Milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındadır ve bu oyunları birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla bozacaktır. Biz dimdik ayaktayız. Türkiye güçlüdür ve hiçbir zaman hainlere diz çökmeyecektir. Ülkemize ve milletimize yönelik haince, kalleşçe ve kahpece saldırılar gerçekleştiren kirli elleri, nefesimiz tükenene kadar lanetlemeye devam edeceğiz.Vatanımızın her karış toprağını korumak, al bayrağımızın dalgalanması için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazi kardeşlerimize acil şifalar dilerim.”
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Erdoğan: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Kayseri’de düzenlenen hain terör saldırısı sonrasında yaptığı açıklamada, “Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları, milletimiz bozacaktır. Saldırılarda Denizlili şehidimiz ile birlikte hayatını kaybeden silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

Çarşı iznine çıkan askerlerimize yönelik saldırıyı üzülerek öğrendiklerini ifade eden Başkan Erdoğan,açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Denizlili şehidimiz ile birlikte 14 evladımızı kaybetmek yüreğimizi yaktı. Milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındadır ve bu oyunları birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla bozacaktır. Biz dimdik ayaktayız. Türkiye güçlüdür ve hiçbir zaman hainlere diz çökmeyecektir. Ülkemize ve milletimize yönelik haince, kalleşçe ve kahpece saldırılar gerçekleştiren kirli elleri, nefesimiz tükenene kadar lanetlemeye devam edeceğiz.Vatanımızın her karış toprağını korumak, al bayrağımızın dalgalanması için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazi kardeşlerimize acil şifalar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.