Başkan Erkan; Tat-Tattır- Tanıştır isimli projeyi anlattı

DENİZLİ 02.10.2019 - 17:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Erkan; Tat-Tattır- Tanıştır isimli projeyi anlattı

Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Nahide Erkan ve  Dernek üyeleri, 5-6 Ekim Northpoint Otel'de gerçekleştirecekleri Tat-Tattır-Tanıştır isimli projelerinin  tanıtımını yapmak için Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda basın mensupları ile bir araya geldi.   Denizli’de ilk defa böyle bir projenin yer aldığını belirten Başkan Nahide Erkan, Tat-Tattır-Tanıştır ismi ile gıda şenliği planladıklarını burada amaçlarının yöresel lezzetlerle, gastronomi anlamında Denizli ve ilçelerinin ön plana çıkmasını sağlamak olduğunu belirtti.   Haberin devamı videomuzda;  

Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Nahide Erkan ve  Dernek üyeleri, 5-6 Ekim Northpoint Otel'de gerçekleştirecekleri Tat-Tattır-Tanıştır isimli projelerinin  tanıtımını yapmak için Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda basın mensupları ile bir araya geldi.

 

Denizli’de ilk defa böyle bir projenin yer aldığını belirten Başkan Nahide Erkan, Tat-Tattır-Tanıştır ismi ile gıda şenliği planladıklarını burada amaçlarının yöresel lezzetlerle, gastronomi anlamında Denizli ve ilçelerinin ön plana çıkmasını sağlamak olduğunu belirtti.

 

Haberin devamı videomuzda;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.