Başkan Filiz'den 15 Temmuz mesajı!

GÜNDEM 13.07.2018 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Filiz'den 15 Temmuz mesajı!

Başkan Filiz; 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma günü sebebiyle yaptığı yazılı açıklamada; "Milletimizin, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı Çanakkale’de ,Dumlupınar’da Kut’ül Amare’de ne cevap vermişse , 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir" dedi.   AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Milletimiz tıpkı 719 yıl önce Söğüt’te, 565 yıl önce İstanbul’da olduğu gibi Anadolu topraklarını hayat alanı olmanın ötesinde  istikbali olarak gördüğünü tüm dünyaya haykırmıştır.  15 Temmuz; Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelerin yapmaya çalıştığı kalkışmayı, sokaklara dökülen vatanseverlerin bastırdığı bir destandır . Üzerimizde hain emelleri olan devletlerin maşası olan yapılanmalar, ülkemizde kaos ve kargaşa ortamı yaratmak isteyerek bu milletin bağımsızlığına,demokrasisine göz diktiler.  Fakat millet olarak el ele vererek bayrağımıza, devletimize ve vatanımıza sahip çıktık. O gece genci yaşlısı, kadını erkeği, Türkü, kürtü, lazı çerkezi, alevisi sünnisi yüzken bin oldu. Binken milyon oldu. Ve el ele sırt sırta,omuz omuza vererek hep beraber gazaya yürüdü.   "MİLLETİMİZ ŞAHADETE YÜRÜDÜ" Milletin Kederi’nin yazıldığı o gecede gazaya yürüyen herkes tarihe ve düşmanın zulmüne Allah nezdinde şahitlik etmek istiyordu. Kimisi nasibini o gece şahadet şerbetini içerek aldı. Kimileri ise kanı yerlere dökülerek gazilik şerefine nail oldu.  Onların tankları, topları,tüfekleri  vardı. Milletimizin ise Allah inancı, vatan aşkı ve iman dolu kalplerinden başka bir şeyleri yoktu.  Düşman demir yığınları ile elde edeceği zafere öyle körü körüne inanmıştı ki her şeyi göze alan insanların üzerinden tankla geçecek kadar kan bürümüştü gözlerini. Aklını kiraya veren zalimlerin gözlerindeki karanlık bunun ifadesiydi. Ama ne yapsalar boştu. Göklerden gelen kararı unutmuşlardı.    "ALLAH, AYNI ACILARI YAŞATMASIN Çanakkale’deki o asil ruhu 15 Temmuz’da Türkiye’nin dört köşesinde yeniden gösterdik.  Allah bu millete bir daha  aynı acıları yaşatmasın. Kendi insanının üzerinden tankla geçen, helikopterden üstüne ateş edenler başarılı olsaydı; bir gün değil, her gün ölecektik. “Acımayın, vurun, öldürün, ezin geçin diyenler ülkemizi ele geçirip yöneteceklerdi.   Vatanı ve milleti için canını veda eden kahraman şehitlerimiz. Siz toprağa değil kalplerimize gömüldünüz.   Sosyal medyada çıkan videonun bir noktasında üzerinden vızır vızır mermiler geçerken, mermin elbet bitecek diyerek kaçmayan ve ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur düsturuyla direnen kahramanlar…   Allah razı olsun sizden... Herkes bir daha gördü ki Türk milleti kanlarıyla suladığı bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere vermez. Bizi bölmek kutuplaştırmak isteyen tüm güçler gördüler ki milletimiz gerçekten büyük ve asil bir millettir. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Filiz; 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma günü sebebiyle yaptığı yazılı açıklamada; "Milletimizin, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı Çanakkale’de ,Dumlupınar’da Kut’ül Amare’de ne cevap vermişse , 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir" dedi.

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ Milletimiz tıpkı 719 yıl önce Söğüt’te, 565 yıl önce İstanbul’da olduğu gibi Anadolu topraklarını hayat alanı olmanın ötesinde  istikbali olarak gördüğünü tüm dünyaya haykırmıştır.  15 Temmuz; Türk milletinin demokrasiyle yaşama özgürlüğüne, ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelerin yapmaya çalıştığı kalkışmayı, sokaklara dökülen vatanseverlerin bastırdığı bir destandır . Üzerimizde hain emelleri olan devletlerin maşası olan yapılanmalar, ülkemizde kaos ve kargaşa ortamı yaratmak isteyerek bu milletin bağımsızlığına,demokrasisine göz diktiler.  Fakat millet olarak el ele vererek bayrağımıza, devletimize ve vatanımıza sahip çıktık. O gece genci yaşlısı, kadını erkeği, Türkü, kürtü, lazı çerkezi, alevisi sünnisi yüzken bin oldu. Binken milyon oldu. Ve el ele sırt sırta,omuz omuza vererek hep beraber gazaya yürüdü.

 

"MİLLETİMİZ ŞAHADETE YÜRÜDÜ"

Milletin Kederi’nin yazıldığı o gecede gazaya yürüyen herkes tarihe ve düşmanın zulmüne Allah nezdinde şahitlik etmek istiyordu. Kimisi nasibini o gece şahadet şerbetini içerek aldı. Kimileri ise kanı yerlere dökülerek gazilik şerefine nail oldu.  Onların tankları, topları,tüfekleri  vardı. Milletimizin ise Allah inancı, vatan aşkı ve iman dolu kalplerinden başka bir şeyleri yoktu.  Düşman demir yığınları ile elde edeceği zafere öyle körü körüne inanmıştı ki her şeyi göze alan insanların üzerinden tankla geçecek kadar kan bürümüştü gözlerini. Aklını kiraya veren zalimlerin gözlerindeki karanlık bunun ifadesiydi. Ama ne yapsalar boştu. Göklerden gelen kararı unutmuşlardı. 

 

"ALLAH, AYNI ACILARI YAŞATMASIN

Çanakkale’deki o asil ruhu 15 Temmuz’da Türkiye’nin dört köşesinde yeniden gösterdik.  Allah bu millete bir daha  aynı acıları yaşatmasın. Kendi insanının üzerinden tankla geçen, helikopterden üstüne ateş edenler başarılı olsaydı; bir gün değil, her gün ölecektik. “Acımayın, vurun, öldürün, ezin geçin diyenler ülkemizi ele geçirip yöneteceklerdi.

 

Vatanı ve milleti için canını veda eden kahraman şehitlerimiz. Siz toprağa değil kalplerimize gömüldünüz.

 

Sosyal medyada çıkan videonun bir noktasında üzerinden vızır vızır mermiler geçerken, mermin elbet bitecek diyerek kaçmayan ve ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur düsturuyla direnen kahramanlar…

 

Allah razı olsun sizden... Herkes bir daha gördü ki Türk milleti kanlarıyla suladığı bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere vermez. Bizi bölmek kutuplaştırmak isteyen tüm güçler gördüler ki milletimiz gerçekten büyük ve asil bir millettir. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.