Başkan Filiz’den 24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramı mesajı

SİYASET 24.07.2020 - 09:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Filiz’den 24 Temmuz gazeteciler ve basın bayramı mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” ile birlikte “Basından Sansürün Kaldırılışının 112. Yıldönümünü”  münasebetiyle yayımladığı mesajında: “İlimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız ve ulusal haber ajansı temsilcileri ile üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan değerli basın mensuplarımızın  “ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ”nı candan kutlar, tüm basın mensuplarımızın habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.   Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiğine dikkat çeken Başkan Necip Filiz: “Toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlayan basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir” dedi.   Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi: “Kamuoyunun gözü, kulağı olan; doğru haberle vicdanların sesi, mesuliyet bilinci olan basın mensuplarımızın varlığı bizlere güç vermektedir. Doğrularımızı duyuran, hatalarımızda uyaran bu kadim mesleğin ve bu mesleğin temsilcilerinin farkında ve yanındayız.   Gelişen ve büyüyen Denizli’mizin tanıtımında ve bugünden daha iyi bir konuma gelmesi için yapılan çalışmalarda her zaman yanımızda htiğimiz,  zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin,  büyük bir özveri içinde çalışan değerli yerel basın çalışanlarımızın yaptığı çalışmaları takdirle karşılanmaktayım.   Kamuoyunu doğru bilgilendirme adına, mesaisinden, emeğinden, sıhhatinden ve hatta hayatından olma pahasına çalışan tüm basın mensuplarımızın emekleri için minnettarız. Bu uğurda hayatını kaybedenlere, Allah’tan rahmet diliyorum. Sıhhatini kaybedenlere, Allah’tan şifa diliyorum. Şu anda mesaisini verenlere de hayırlı ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemizin menfaatlerini ve kamu düzeninin korunmasını göz ardı etmeden, her türlü zor şartlar altında gelişen olayların kamuoyuna duyurulması, halkın bilgilendirilmesi ve aydınlatılması görevini yerine getiren, değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükler kapsamında objektif bakış açısı ile demokrasimiz adına son derece önemli bir görev üstlenen, başta Denizli’de görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” ile birlikte “Basından Sansürün Kaldırılışının 112. Yıldönümünü”  münasebetiyle yayımladığı mesajında: “İlimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız ve ulusal haber ajansı temsilcileri ile üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan değerli basın mensuplarımızın  “ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ”nı candan kutlar, tüm basın mensuplarımızın habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında bu güne kadar olduğu gibi, bundan böyle de ilkeli ve tarafsız bir anlayışla sürdüreceğine inandığım çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiğine dikkat çeken Başkan Necip Filiz: “Toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlayan basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir” dedi.

 

Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyunun gözü, kulağı olan; doğru haberle vicdanların sesi, mesuliyet bilinci olan basın mensuplarımızın varlığı bizlere güç vermektedir. Doğrularımızı duyuran, hatalarımızda uyaran bu kadim mesleğin ve bu mesleğin temsilcilerinin farkında ve yanındayız.

 

Gelişen ve büyüyen Denizli’mizin tanıtımında ve bugünden daha iyi bir konuma gelmesi için yapılan çalışmalarda her zaman yanımızda htiğimiz,  zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin,  büyük bir özveri içinde çalışan değerli yerel basın çalışanlarımızın yaptığı çalışmaları takdirle karşılanmaktayım.

 

Kamuoyunu doğru bilgilendirme adına, mesaisinden, emeğinden, sıhhatinden ve hatta hayatından olma pahasına çalışan tüm basın mensuplarımızın emekleri için minnettarız. Bu uğurda hayatını kaybedenlere, Allah’tan rahmet diliyorum. Sıhhatini kaybedenlere, Allah’tan şifa diliyorum. Şu anda mesaisini verenlere de hayırlı ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemizin menfaatlerini ve kamu düzeninin korunmasını göz ardı etmeden, her türlü zor şartlar altında gelişen olayların kamuoyuna duyurulması, halkın bilgilendirilmesi ve aydınlatılması görevini yerine getiren, değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükler kapsamında objektif bakış açısı ile demokrasimiz adına son derece önemli bir görev üstlenen, başta Denizli’de görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.