Başkan Filiz Gözleme Pişirdi

SİYASET 18.03.2017 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Filiz Gözleme Pişirdi

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz mahalleleri dolaşarak referandum sürecindeki çalışmalarında konuk olduğu bir evde gözleme pişirdi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ev ev gezip, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam ediyor. Bu süreçte binlerce vatandaşla görüşen Filiz, Altındere Mahallesi'nde girdiği evlerden birinde kadınlarla birlikte gözleme pişirdi. Ocak başına geçen Filiz, hem gözleme pişirdi hem de kadınlardan “EVET" oyu istedi.   Filiz'in son durağı Altındere Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı, "16 Nisan seçimlerinde sadece Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini oylamayacağız. Bu seçimin bir başka özelliği daha var: 16 Nisan seçimlerinde sandığa giderek eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir tercih yapacağız! Önümüzdeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız" dedi.   Daha sonra gözleme pişiren kadınların yanına giden Necip Filiz, onlarla bir süre sohbet etti. Filiz, ateşin başına da geçerek kadınların hazırladığı gözlemeleri pişirdi. AK Parti İl Başkanı Filiz kadınlardan referandumda “EVET" oyu için söz aldı.  
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz mahalleleri dolaşarak referandum sürecindeki çalışmalarında konuk olduğu bir evde gözleme pişirdi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ev ev gezip, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam ediyor. Bu süreçte binlerce vatandaşla görüşen Filiz, Altındere Mahallesi'nde girdiği evlerden birinde kadınlarla birlikte gözleme pişirdi. Ocak başına geçen Filiz, hem gözleme pişirdi hem de kadınlardan “EVET" oyu istedi.

 

Filiz'in son durağı Altındere Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı, "16 Nisan seçimlerinde sadece Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini oylamayacağız. Bu seçimin bir başka özelliği daha var: 16 Nisan seçimlerinde sandığa giderek eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir tercih yapacağız! Önümüzdeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız" dedi.

 

Daha sonra gözleme pişiren kadınların yanına giden Necip Filiz, onlarla bir süre sohbet etti. Filiz, ateşin başına da geçerek kadınların hazırladığı gözlemeleri pişirdi. AK Parti İl Başkanı Filiz kadınlardan referandumda “EVET" oyu için söz aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.