Başkan Gökbel; “Bu Dava Kadınlarımızın Omuzlarında Yüceldi!”

SİYASET 24.09.2020 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Gökbel; “Bu Dava Kadınlarımızın Omuzlarında Yüceldi!”

AK Parti Pamukkale Kadın Kolları’nda nöbet değişimi yaşandı. Zehra Karabay, Pamukkale Kadın Kolları İlçe Başkanlığı görevini Feride Kabadayılar’a devretti.    AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, devir-teslim töreninde Karabay’a teşekkür ederek, Kabadayılar’a başarı diledi. Gökbel, “Bu kutlu davayı omuzlarında yücelten kadınlarımıza minnet duygularımı ifade edecek söz bulamıyorum. Mücadelemizin olmazsa olmazları, yılmaz savunucuları kadınlarımız her daim başımızın tacıdır” dedi.     AK Parti’de kongre süreciyle birlikte, teşkilat kademelerinde de nöbet değişimleri yaşanıyor. Bu doğrultuda birçok ilçe teşkilatı ile birlikte AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nda da değişim gerçekleşti. Uzun süre Pamukkale Kadın Kolları İlçe Başkanı olarak görev yapan Zehra Karabay, görevini düzenlenen törenle Feride Kabadayılar’a devretti.   Devir-Teslim törenine AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, ilçe yönetimi ve kadın kolları üyeleri de katıldı.     “KADINLARIMIZIN MÜCADELE AZMİ BİZLERE DE GÜÇ VERİYOR”   Görevi devreden Zehra Karabay’a teşekkür eden, yeni Başkan Feride Kabarayılar’a da başarı dileyen AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “AK Parti’nin bugünlere gelmesinde güçlü teşkilat yapısının şüphesiz önemi büyüktür. Fedakâr kadınlarımız da bu güçlü yapının güç kaynağı, dinamolarıdır. Bu kutlu dava kadınlarımızın omuzlarında yücelmiştir. Bu, inkâr edilemez bir gerçektir. Bu noktada kadınlarımızın hakkını teslim etmek boynumuzun borcudur. Kadınlarımızın mücadele azmi, kararlılıkları, inanmışlık ve adanmışlıkları bizlere de güç veriyor, motivasyon kaynağımız oluyor” dedi.     “KADINLARIMIZ OLMAZSA OLMAZ”   AK Partili kadınların davaya büyük bir inançla sahip çıktıklarını vurgulayan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Fedakâr kadınlarımıza minnet duygularımı ifade edecek söz bulamıyorum. Fedakârlıklarını ödüllendirecek kadar güzel bir söz yok, bedelini ödeyecek maddi bir karşılık da maalesef bulunmuyor. Güçlü Türkiye yolculuğumuzda öylesine büyük bir boşluğu dolduruyorlar ki; onlar bu dava için olmazsa olmaz. Mücadelemizin yılmaz savunucuları kadınlarımız her daim başımızın tacıdır. Bu kutlu dava onların omuzlarında yücelmeye devam edecek, he daim kararlılıkları ve çalışkanlıkları ile yolumuzu aydınlatmaya devam edeceklerdir” diye konuştu.  

AK Parti Pamukkale Kadın Kolları’nda nöbet değişimi yaşandı. Zehra Karabay, Pamukkale Kadın Kolları İlçe Başkanlığı görevini Feride Kabadayılar’a devretti.

 

 AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, devir-teslim töreninde Karabay’a teşekkür ederek, Kabadayılar’a başarı diledi. Gökbel, “Bu kutlu davayı omuzlarında yücelten kadınlarımıza minnet duygularımı ifade edecek söz bulamıyorum. Mücadelemizin olmazsa olmazları, yılmaz savunucuları kadınlarımız her daim başımızın tacıdır” dedi.

 

 

AK Parti’de kongre süreciyle birlikte, teşkilat kademelerinde de nöbet değişimleri yaşanıyor. Bu doğrultuda birçok ilçe teşkilatı ile birlikte AK Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nda da değişim gerçekleşti. Uzun süre Pamukkale Kadın Kolları İlçe Başkanı olarak görev yapan Zehra Karabay, görevini düzenlenen törenle Feride Kabadayılar’a devretti.

 

Devir-Teslim törenine AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, ilçe yönetimi ve kadın kolları üyeleri de katıldı.

 

 

“KADINLARIMIZIN MÜCADELE AZMİ BİZLERE DE GÜÇ VERİYOR”

 

Görevi devreden Zehra Karabay’a teşekkür eden, yeni Başkan Feride Kabarayılar’a da başarı dileyen AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “AK Parti’nin bugünlere gelmesinde güçlü teşkilat yapısının şüphesiz önemi büyüktür. Fedakâr kadınlarımız da bu güçlü yapının güç kaynağı, dinamolarıdır. Bu kutlu dava kadınlarımızın omuzlarında yücelmiştir. Bu, inkâr edilemez bir gerçektir. Bu noktada kadınlarımızın hakkını teslim etmek boynumuzun borcudur. Kadınlarımızın mücadele azmi, kararlılıkları, inanmışlık ve adanmışlıkları bizlere de güç veriyor, motivasyon kaynağımız oluyor” dedi.

 

 

“KADINLARIMIZ OLMAZSA OLMAZ”

 

AK Partili kadınların davaya büyük bir inançla sahip çıktıklarını vurgulayan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Fedakâr kadınlarımıza minnet duygularımı ifade edecek söz bulamıyorum. Fedakârlıklarını ödüllendirecek kadar güzel bir söz yok, bedelini ödeyecek maddi bir karşılık da maalesef bulunmuyor. Güçlü Türkiye yolculuğumuzda öylesine büyük bir boşluğu dolduruyorlar ki; onlar bu dava için olmazsa olmaz. Mücadelemizin yılmaz savunucuları kadınlarımız her daim başımızın tacıdır. Bu kutlu dava onların omuzlarında yücelmeye devam edecek, he daim kararlılıkları ve çalışkanlıkları ile yolumuzu aydınlatmaya devam edeceklerdir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.