Başkan Gököz,"Yerel seçimlere hazırız"

SİYASET 07.11.2018 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Gököz,"Yerel seçimlere hazırız"

AK Parti Çameli ilçe Başkanı Tanju Gököz  Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduklarını söyledi.   Başkan Gököz ; Kasım Ayı Haftalık toplantısı Çameli İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya Kadın Kolları, Gençlik kolları ve ana kademe üyeleri eksiksiz olarak katıldı Başkan Gököz ; dengeli bir yönetim kadrosuna sahibiz. Emek sarf eden, çalışan, hem gençleri hem de kadınları büyük bir hassasiyetle yönetime yansıttık Her fırsatta Çameli  halkı ile bir arada olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Gököz , “AK Parti’nin 16 yıllık iktidarındaki artan başarısının ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahadaki çalışmaları yatmaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor h em de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. AK Parti Çameli İlçe Başkanlığı  olarak vatandaşlarımızın arasında onların talep ve isteklerini dinlemeye gayret ediyoruz  daha çok çalışacağız 24 saat artık bize yetmeyecek dedi.   2019 yılında yapılacak olan yerel seçim startı verilmesinin ardından AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı tüm kadrolarıyla yerel seçim çalışmalarına başladı. Başkan Gököz , “Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik, gece gündüz çalışarak 2019 seçimlerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için il teşkilatımızın tüm kadrolarıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz.     2019 MART YEREL SEÇİMLERİNE HAZIRIZ Genel Seçimlerde var gücümüzle vermiş olduğumuz mücadelemiz yerel seçimlerde de aynı inanç ve kararlılıkla devam edecektir. Partimizin kapısını sonuna kadar Çameli’i hemşehrilerimize açtık. Sokakta, kahvede, köyde, cemiyette halkımız ne düşünüyor, ne istiyor diye araştırıyoruz. Vatandaşımızın sesine kulak vererek yerel seçime iddialı hazırlanıyoruz Vatandaş bizim ayağımıza değil, biz vatandaşın ayağına giderek vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyoruz.Mahallelerimizdeki Sandık Başkanları ,Mahalle Başkanlarımızla sık sık bulaşacağız ve nerede eksik veya yapılması gerek bir bir iş varsa hemen yerine  getireceğiz  dedi.   Teşkilat olarak hiç bir eksiklerinin bulunmadığını dile getiren Başkan Gököz , “Dün olduğu gibi bugün de teşkilatlarımız topyekün Genel Başkanımızın ağzından çıkan her sözü hemen uygulanması gereken bir talimat olarak görmektedir. Gençlik Kolları, Kadın kolları ve ilçe Teşkilatımız mahalle başkanları ve sandık kurulu üyelerimiz sahada çalışmalarını yürütüyorlar” dedi.    

AK Parti Çameli ilçe Başkanı Tanju Gököz  Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduklarını söyledi.

 

Başkan Gököz ; Kasım Ayı Haftalık toplantısı Çameli İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya Kadın Kolları, Gençlik kolları ve ana kademe üyeleri eksiksiz olarak katıldı Başkan Gököz ; dengeli bir yönetim kadrosuna sahibiz. Emek sarf eden, çalışan, hem gençleri hem de kadınları büyük bir hassasiyetle yönetime yansıttık Her fırsatta Çameli  halkı ile bir arada olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Gököz , “AK Parti’nin 16 yıllık iktidarındaki artan başarısının ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahadaki çalışmaları yatmaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor h em de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. AK Parti Çameli İlçe Başkanlığı  olarak vatandaşlarımızın arasında onların talep ve isteklerini dinlemeye gayret ediyoruz  daha çok çalışacağız 24 saat artık bize yetmeyecek dedi.

 

2019 yılında yapılacak olan yerel seçim startı verilmesinin ardından AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı tüm kadrolarıyla yerel seçim çalışmalarına başladı. Başkan Gököz , “Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik, gece gündüz çalışarak 2019 seçimlerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için il teşkilatımızın tüm kadrolarıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz.

 

 

2019 MART YEREL SEÇİMLERİNE HAZIRIZ

Genel Seçimlerde var gücümüzle vermiş olduğumuz mücadelemiz yerel seçimlerde de aynı inanç ve kararlılıkla devam edecektir. Partimizin kapısını sonuna kadar Çameli’i hemşehrilerimize açtık. Sokakta, kahvede, köyde, cemiyette halkımız ne düşünüyor, ne istiyor diye araştırıyoruz. Vatandaşımızın sesine kulak vererek yerel seçime iddialı hazırlanıyoruz Vatandaş bizim ayağımıza değil, biz vatandaşın ayağına giderek vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyoruz.Mahallelerimizdeki Sandık Başkanları ,Mahalle Başkanlarımızla sık sık bulaşacağız ve nerede eksik veya yapılması gerek bir bir iş varsa hemen yerine  getireceğiz  dedi.

 

Teşkilat olarak hiç bir eksiklerinin bulunmadığını dile getiren Başkan Gököz , “Dün olduğu gibi bugün de teşkilatlarımız topyekün Genel Başkanımızın ağzından çıkan her sözü hemen uygulanması gereken bir talimat olarak görmektedir. Gençlik Kolları, Kadın kolları ve ilçe Teşkilatımız mahalle başkanları ve sandık kurulu üyelerimiz sahada çalışmalarını yürütüyorlar” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.