Başkan Güngör’den Ramazan Mesajı

SİYASET 12.04.2021 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Başkan Güngör’den Ramazan Mesajı

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, bu akşam başlayacak Ramazan ayı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında, “Mübarek Ramazan ayının virüs illetinden kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum.” dedi.   Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, mesajında şunları söyledi:   “Fazileti, affı, bereketi ve rahmeti bol 11 ayın sultanı Ramazan ayı bu akşam kılacağımız ilk teravih, uyanacağımız ilk sahur sofrası ile başlıyor. Bu yıl da virüs illetinden dolayı sevdiklerimizden uzak, iftar sofralarının yalnız olduğu bir Ramazan ayı geçireceğiz. Manevi duyguların coşkuyla yaşanacağı bu günlerde birçok Müslüman kardeşimiz bu manevi atmosfere hazırlanma telaşı içindeler.   Ramazanın bereketi bir yağmur gibi yağsın üzerimize, tüm Müslüman aleminin ve Denizlili hemşehrilerimin Ramazan ayı mübarek olsun.” İfadelerini kullandı.

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, bu akşam başlayacak Ramazan ayı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında, “Mübarek Ramazan ayının virüs illetinden kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, mesajında şunları söyledi:

 

“Fazileti, affı, bereketi ve rahmeti bol 11 ayın sultanı Ramazan ayı bu akşam kılacağımız ilk teravih, uyanacağımız ilk sahur sofrası ile başlıyor. Bu yıl da virüs illetinden dolayı sevdiklerimizden uzak, iftar sofralarının yalnız olduğu bir Ramazan ayı geçireceğiz. Manevi duyguların coşkuyla yaşanacağı bu günlerde birçok Müslüman kardeşimiz bu manevi atmosfere hazırlanma telaşı içindeler.

 

Ramazanın bereketi bir yağmur gibi yağsın üzerimize, tüm Müslüman aleminin ve Denizlili hemşehrilerimin Ramazan ayı mübarek olsun.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.