Başkan Gürlesin, “Amacımız halkımızın derdine derman olmak”

PAMUKKALE 05.02.2018 - 17:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Gürlesin, “Amacımız halkımızın derdine derman olmak”

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 2018 yılının ikinci halk günü buluşması gerçekleşti. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le birebir konuşma fırsatı bulan vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını dile getirerek Başkan Gürlesin’e teşekkür ettiler. Başkan Gürlesin, “Amacımız halkımızı dinlemek, onların derdine derman olabilmek” dedi.   Her ayın ilk Pazartesi günü, Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana binasında bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşen ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ toplantısının Şubat Ayı buluşması yoğun katılımla gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte başkan yardımcıları, daire müdürleri ve İŞKUR personelinin de hazır bulunduğu halk günü buluşmasına Pamukkale Halkı yoğun ilgi gösterdi.     VATANDAŞLAR HALK GÜNÜ’NDEN MEMNUN   ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ne katılan vatandaşlardan Osman Hıdır, “Hüseyin Başkanımızın çalışmalarından, hizmetlerinden memnunuz. Başkanımız, halk günü ile uygulamasıyla bugüne kadar yapılmayanı yapıyor. Halkın tabanına iniyor. Kendisine tüm çalışmaları için teşekkür ederim” diye konuştu. Deliktaş Mahallesi’nden Hüseyin İnceoğlu da mahallelerinde altyapının bittiğini, şu anda da üstyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Belediyemizden çok çok memnunuz. Eskiden hizmet gelmiyordu. Şimdi her mahalleye geliyor. Halk günlerinden çok memnunuz. Gelen her vatandaşı birebir dinliyor. Yapabileceği bir şey varsa yapıyor. Teşekkür ederim” dedi.  Safiye Kıvılcım’da, halk günleri uygulamasının devamını dileyerek, “Başkanımızın bu halk gününü yapmasından çok memnunuz. Birebir kendisiyle görüşüyoruz. Sorunlarımızı dile getiriyoruz. Başkanımız mahallemize de geliyor. Fakat burada daha da birebir görüşme imkânı buluyoruz. Başkanımız halk günleri yaptığı için teşekkür ediyorum. Devamını diliyorum” dedi.     “EN AZ YÜZDE 80 İLA 90’INA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”   “Amacımız halkımızı dinlemek” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların sıkıntıları birebir dinleyerek, sorunlarına çözüm bulmaya Şubat Ayı’nda da devam etti. Gürlesin, “Halkımıza özel bir günün ayrılması bana göre önemli. Pamukkale Belediye Başkanlığı olarak, şahsım göreve gelir gelmez iki şekilde halkla temas kurmaya başladık. Mahalle Buluşması ve Halk Günü bunlara örnek. Ben iddia ediyorum ki, halk günlerimize gelen vatandaşlarımızın en az yüzde 80’i ila yüzde 90’ına çözüm üretiliyor. Amaç burada vatandaşın derdiyle dertlenmek. Problemini çözmek. Bizler çözüm makamıyız. Vatandaşımızın sorununa, halkımız bizi bu göreve getirirken kanunun bize verdiği yetkiler doğrultusunda çözüm olmaya çalışıyoruz. Halkımız derdiyle dertlenmek bizim işimiz. Halk günlerimizde halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.    

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 2018 yılının ikinci halk günü buluşması gerçekleşti. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le birebir konuşma fırsatı bulan vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını dile getirerek Başkan Gürlesin’e teşekkür ettiler. Başkan Gürlesin, “Amacımız halkımızı dinlemek, onların derdine derman olabilmek” dedi.

 

Her ayın ilk Pazartesi günü, Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana binasında bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşen ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ toplantısının Şubat Ayı buluşması yoğun katılımla gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile birlikte başkan yardımcıları, daire müdürleri ve İŞKUR personelinin de hazır bulunduğu halk günü buluşmasına Pamukkale Halkı yoğun ilgi gösterdi.

 

 

VATANDAŞLAR HALK GÜNÜ’NDEN MEMNUN

 

‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’ne katılan vatandaşlardan Osman Hıdır, “Hüseyin Başkanımızın çalışmalarından, hizmetlerinden memnunuz. Başkanımız, halk günü ile uygulamasıyla bugüne kadar yapılmayanı yapıyor. Halkın tabanına iniyor. Kendisine tüm çalışmaları için teşekkür ederim” diye konuştu. Deliktaş Mahallesi’nden Hüseyin İnceoğlu da mahallelerinde altyapının bittiğini, şu anda da üstyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Belediyemizden çok çok memnunuz. Eskiden hizmet gelmiyordu. Şimdi her mahalleye geliyor. Halk günlerinden çok memnunuz. Gelen her vatandaşı birebir dinliyor. Yapabileceği bir şey varsa yapıyor. Teşekkür ederim” dedi.  Safiye Kıvılcım’da, halk günleri uygulamasının devamını dileyerek, “Başkanımızın bu halk gününü yapmasından çok memnunuz. Birebir kendisiyle görüşüyoruz. Sorunlarımızı dile getiriyoruz. Başkanımız mahallemize de geliyor. Fakat burada daha da birebir görüşme imkânı buluyoruz. Başkanımız halk günleri yaptığı için teşekkür ediyorum. Devamını diliyorum” dedi.

 

 

“EN AZ YÜZDE 80 İLA 90’INA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

 

“Amacımız halkımızı dinlemek” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların sıkıntıları birebir dinleyerek, sorunlarına çözüm bulmaya Şubat Ayı’nda da devam etti. Gürlesin, “Halkımıza özel bir günün ayrılması bana göre önemli. Pamukkale Belediye Başkanlığı olarak, şahsım göreve gelir gelmez iki şekilde halkla temas kurmaya başladık. Mahalle Buluşması ve Halk Günü bunlara örnek. Ben iddia ediyorum ki, halk günlerimize gelen vatandaşlarımızın en az yüzde 80’i ila yüzde 90’ına çözüm üretiliyor. Amaç burada vatandaşın derdiyle dertlenmek. Problemini çözmek. Bizler çözüm makamıyız. Vatandaşımızın sorununa, halkımız bizi bu göreve getirirken kanunun bize verdiği yetkiler doğrultusunda çözüm olmaya çalışıyoruz. Halkımız derdiyle dertlenmek bizim işimiz. Halk günlerimizde halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.