Başkan Gürlesin,Bakan Yardımcısı Uçar’ı Ağırladı

GÜNDEM 03.02.2017 - 16:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Gürlesin,Bakan Yardımcısı Uçar’ı Ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’ı ağırladı.Ziyaretlerinden dolayı Bilal Uçar’a memnuniyetini dile getiren Başkan Gürlesin, “Ak Parti’nin kurucu üyeleri olarak her birimiz farklı yerlerde de olsak bu millet için çalışıyoruz” dedi.

Denizli’de çeşitli temaslarda bulunan Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin ilçede yaptığı hizmetler hakkında Bilal Uçar’a bilgiler verdi.   “BAŞKANIMIZIN PAMUKKALE İÇİN GÜZEL HİZMETLERİ VAR”   Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, ilçesi için yoğun bir çalışma temposu yürüttüğünü belirtti. “Pamukkale Belediyesi kurulduğu günden bu yana Sayın Hüseyin Gürlesin, hiç durmadan çalışıyor” diyen Uçar, “Pamukkale Belediyesi kurulduğu günden bu yana önemli hizmetlerle tanışıyor. Başkanımızın Pamukkale ilçesi için örnek hizmetleri var. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.   “EKİP RUHU İLE ÇALIŞIYORUZ”   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Pamukkale Belediyesi olarak sürekli vatandaşların hizmetinde olduğunu kaydeden Başkan Gürlesin, “Kurulduğumuz günden bu yana gece gündüz demeden sürekli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Nerede bir hizmet ihtiyacı varsa ya da bir eksiklik varsa belediye olarak hemen oraya müdahalede bulunuyoruz. Biz Denizli AK Parti kurucuları olarak şimdi her birimiz ayrı ayrı noktalarda olsak bile bir sürekli ekip ruhu ile çalıyoruz. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Adalet Bakan Yardımcımız Bilal Uçar, Milletvekillerimiz Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, AK Parti İl Başkanımız Necip Filiz ve diğer yöneticilerleDenizli’miz için bir ekip ruhu ile çalışıyoruz. Herkes üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyor” dedi. 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’ı ağırladı.Ziyaretlerinden dolayı Bilal Uçar’a memnuniyetini dile getiren Başkan Gürlesin, “Ak Parti’nin kurucu üyeleri olarak her birimiz farklı yerlerde de olsak bu millet için çalışıyoruz” dedi.

Denizli’de çeşitli temaslarda bulunan Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin ilçede yaptığı hizmetler hakkında Bilal Uçar’a bilgiler verdi.

 

“BAŞKANIMIZIN PAMUKKALE İÇİN GÜZEL HİZMETLERİ VAR”

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, ilçesi için yoğun bir çalışma temposu yürüttüğünü belirtti. “Pamukkale Belediyesi kurulduğu günden bu yana Sayın Hüseyin Gürlesin, hiç durmadan çalışıyor” diyen Uçar, “Pamukkale Belediyesi kurulduğu günden bu yana önemli hizmetlerle tanışıyor. Başkanımızın Pamukkale ilçesi için örnek hizmetleri var. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

“EKİP RUHU İLE ÇALIŞIYORUZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Pamukkale Belediyesi olarak sürekli vatandaşların hizmetinde olduğunu kaydeden Başkan Gürlesin, “Kurulduğumuz günden bu yana gece gündüz demeden sürekli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Nerede bir hizmet ihtiyacı varsa ya da bir eksiklik varsa belediye olarak hemen oraya müdahalede bulunuyoruz. Biz Denizli AK Parti kurucuları olarak şimdi her birimiz ayrı ayrı noktalarda olsak bile bir sürekli ekip ruhu ile çalıyoruz. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Adalet Bakan Yardımcımız Bilal Uçar, Milletvekillerimiz Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, AK Parti İl Başkanımız Necip Filiz ve diğer yöneticilerleDenizli’miz için bir ekip ruhu ile çalışıyoruz. Herkes üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.