Başkan Gürlesin’den 10 kasım mesajı...

PAMUKKALE 09.11.2018 - 09:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Gürlesin’den 10 kasım mesajı...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80.yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Büyük bir devlet adamını yitirişimizin 80.yılında rahmetle anıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bir milleti yok olmaktan kurtaran, bağımsızlık yolunda önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80.yılında bir mesaj yayımladı. Başkan Gürlesin, “Sadece Türk Milleti olarak bizlerin değil tüm Dünya’nın saygıyla yâd ettiği, büyük bir devlet adamını yitirişimizin 80.yılındayız. Türk Milleti’ni bağımsızlık, özgürlük yolunda yol gösterici olmasıyla değil, kişiliğiyle de örnek bir insan olmayı başarmış Mustafa Kemal Atatürk adı silinmeyecek bir dünya lideridir. Bizlere, bir millet, bir gelecek bırakmıştır. Bizlere, Cumhuriyet’i emanet etmiştir. Bugün bizlerde onun emanet ettiği değerlere sahip çıkarak, Türkiye’nin daha da güzel günlere kavuşması için çok çalışmaya devam ediyoruz. Milletimizle birlikte, Cumhuriyetimize, demokrasimize sahip çıkma yolunda, karşımıza çıkan engelleri birlik ve beraberlik içinde bertaraf ederek ülkemizin geleceğine sahip çıkmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80.yılında saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80.yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Büyük bir devlet adamını yitirişimizin 80.yılında rahmetle anıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bir milleti yok olmaktan kurtaran, bağımsızlık yolunda önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80.yılında bir mesaj yayımladı. Başkan Gürlesin, “Sadece Türk Milleti olarak bizlerin değil tüm Dünya’nın saygıyla yâd ettiği, büyük bir devlet adamını yitirişimizin 80.yılındayız. Türk Milleti’ni bağımsızlık, özgürlük yolunda yol gösterici olmasıyla değil, kişiliğiyle de örnek bir insan olmayı başarmış Mustafa Kemal Atatürk adı silinmeyecek bir dünya lideridir. Bizlere, bir millet, bir gelecek bırakmıştır. Bizlere, Cumhuriyet’i emanet etmiştir. Bugün bizlerde onun emanet ettiği değerlere sahip çıkarak, Türkiye’nin daha da güzel günlere kavuşması için çok çalışmaya devam ediyoruz. Milletimizle birlikte, Cumhuriyetimize, demokrasimize sahip çıkma yolunda, karşımıza çıkan engelleri birlik ve beraberlik içinde bertaraf ederek ülkemizin geleceğine sahip çıkmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80.yılında saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.