Başkan Gürlesin Halkla Buluşacak

DENİZLİ 03.03.2017 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Gürlesin Halkla Buluşacak

Pamukkale Belediyesi’nin ilkini Şubat ayında gerçekleştirdiği “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün ikincisi 6 Mart Pazartesi günü yapılacak. Başkan Gürlesin “Yeni uygulamamızla vatandaşlarımızla sohbet tadında görüşmeler yapıyoruz. Varsa sorunlarını çözmek için çalışıyoruz” dedi.

Türkiye’ye örnek olabilecek “Mahalle Buluşmaları” yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu kez halkla belediyede buluşuyor. Her ayın ilk pazartesi günü gerçekleşen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün ilki Şubat ayında yapılmıştı. Mart ayındaki buluşma ise 6 Mart Pazartesi günü saat 09.30’da yapılacak. “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşecek.   “VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”   Farklı zamanlarda vatandaşlarla her zaman bir arada olduklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz her ayın ilk pazartesi günü vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlamak istedik. Bu nedenle halk günü yapmaya başladık. İlkini Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz halk günü buluşmamızda vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz. Şikayeti olan  vatandaşlarımızın konusunu sıcağı sıcağına çözmeye çalışıyoruz. Hemen çözümü olmayan konuyu da nasıl çözülebileceği konusunda bilgileri veriyoruz. Bu ayki buluşmamız Pazartesi günü 09.30’da gerçekleşecek. Vatandaşlarımızı etkinliğimize bekliyorum” dedi.    
Pamukkale Belediyesi’nin ilkini Şubat ayında gerçekleştirdiği “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün ikincisi 6 Mart Pazartesi günü yapılacak. Başkan Gürlesin “Yeni uygulamamızla vatandaşlarımızla sohbet tadında görüşmeler yapıyoruz. Varsa sorunlarını çözmek için çalışıyoruz” dedi.

Türkiye’ye örnek olabilecek “Mahalle Buluşmaları” yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu kez halkla belediyede buluşuyor. Her ayın ilk pazartesi günü gerçekleşen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün ilki Şubat ayında yapılmıştı. Mart ayındaki buluşma ise 6 Mart Pazartesi günü saat 09.30’da yapılacak. “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşecek.

 

“VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ”

 

Farklı zamanlarda vatandaşlarla her zaman bir arada olduklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz her ayın ilk pazartesi günü vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlamak istedik. Bu nedenle halk günü yapmaya başladık. İlkini Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz halk günü buluşmamızda vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz. Şikayeti olan  vatandaşlarımızın konusunu sıcağı sıcağına çözmeye çalışıyoruz. Hemen çözümü olmayan konuyu da nasıl çözülebileceği konusunda bilgileri veriyoruz. Bu ayki buluşmamız Pazartesi günü 09.30’da gerçekleşecek. Vatandaşlarımızı etkinliğimize bekliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.