Başkan Gürlesin: “Kristal Horoz Basın Yarışması her yıl düzenlensin”

PAMUKKALE 24.07.2018 - 13:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Gürlesin: “Kristal Horoz Basın Yarışması her yıl düzenlensin”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 9 yıl önce yapılan ancak bu yıl basın bayramı kapsamında tekrar düzenlenecek olan Kristal Horoz Yarışması’nın her yıl geleneksel olarak düzenlenmesini teklif etti. Doğru ve hızlı haber vererek görevini yapan basın dünyasına sadece bu özel günde değil, yıl içiresinde ayırım yapmadan bütün medya mensuplarına eşit mesafede destek verdiklerini dile getiren Gürlesin, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı’ya Kristal Horoz Basın Yarışmasının her yıl yapılmasını teklif etti ve bunun için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydetti.        Bugün sabah Pamuk Kafe de basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan başkan Gürlesin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı. Pamukkale Belediye Başkanı Başkan Yardımcısı Selim Arıkan ile DGC Başkanı Boyacı’nında bulunduğu törende konuşan Başkan Gürlesin, “Basın mensuplarımız gece gündüz demeden 7/24 doğru ve hızlı şekilde haber vererek görev yapıyor. Demokrasinin gereğini yerine getiriyorsunuz. Doğru bililendirme çok önemli bir konu. . Doğruyu yaymak aslında demokrasinin bir anlayışı. Teknolojiyi kullanarak en hızlı bir şekilde bütün dünyaya anında haber veriyorsunuz. Artık gizli kapaklı bir şey yok. Güzel olanın yanında yanlış yapılan işlerde oluyor. Biz Pamukkale Belediyesi olarak hep basının yanında olduk. Sadece bugüne özel değil, yılın bütün gününde hep birlikte olduk. Sizleri destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Hiçbir ayırım yapmadan” dedi.     “Medya 15 Temmuz’da da demokrasinin gereğini yerine getirdi”   15 Temmuz Hain Darbe Girişimi sırasında özellikle medyanın üzerine düşen görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirerek demokrasi anlayışını sergilediğini dile getiren başkan Gürlesin, “Biliyorsunuz 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi oldu. Medyanın doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirme yapması sayesinde darbe girişimi kısa sürede bertaraf edildi. Demokrasinin gereğini yerine getirdiğiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bayramınızı tebrik ediyorum”  diye konuştu.     “Gazetecilik meslek yasası bir an önce düzenlenmelidir”     Zor bir görevi ifa ettiklerini dile getiren DGC Boyacı, bu nedenle mesleki sorunların çözülmesini beklediklerini kaydetti. Gazetecilik mesleğini icra edecek insanların nitelikli olması gerektiğini belirten Boyacı, “İnternet medyası ile ilgili tasarıda bir an önce yasalaşmasını bekliyoruz. Gazetecilik meslek yasası bir an önce düzenlenmelidir” şeklinde konuştu..     

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 9 yıl önce yapılan ancak bu yıl basın bayramı kapsamında tekrar düzenlenecek olan Kristal Horoz Yarışması’nın her yıl geleneksel olarak düzenlenmesini teklif etti. Doğru ve hızlı haber vererek görevini yapan basın dünyasına sadece bu özel günde değil, yıl içiresinde ayırım yapmadan bütün medya mensuplarına eşit mesafede destek verdiklerini dile getiren Gürlesin, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı’ya Kristal Horoz Basın Yarışmasının her yıl yapılmasını teklif etti ve bunun için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydetti.     

 

Bugün sabah Pamuk Kafe de basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan başkan Gürlesin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı. Pamukkale Belediye Başkanı Başkan Yardımcısı Selim Arıkan ile DGC Başkanı Boyacı’nında bulunduğu törende konuşan Başkan Gürlesin, “Basın mensuplarımız gece gündüz demeden 7/24 doğru ve hızlı şekilde haber vererek görev yapıyor. Demokrasinin gereğini yerine getiriyorsunuz. Doğru bililendirme çok önemli bir konu. . Doğruyu yaymak aslında demokrasinin bir anlayışı. Teknolojiyi kullanarak en hızlı bir şekilde bütün dünyaya anında haber veriyorsunuz. Artık gizli kapaklı bir şey yok. Güzel olanın yanında yanlış yapılan işlerde oluyor. Biz Pamukkale Belediyesi olarak hep basının yanında olduk. Sadece bugüne özel değil, yılın bütün gününde hep birlikte olduk. Sizleri destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Hiçbir ayırım yapmadan” dedi.

 

 

“Medya 15 Temmuz’da da demokrasinin gereğini yerine getirdi”

 

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi sırasında özellikle medyanın üzerine düşen görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirerek demokrasi anlayışını sergilediğini dile getiren başkan Gürlesin, “Biliyorsunuz 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi oldu. Medyanın doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirme yapması sayesinde darbe girişimi kısa sürede bertaraf edildi. Demokrasinin gereğini yerine getirdiğiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bayramınızı tebrik ediyorum”  diye konuştu.

 

 

“Gazetecilik meslek yasası bir an önce düzenlenmelidir”

   

Zor bir görevi ifa ettiklerini dile getiren DGC Boyacı, bu nedenle mesleki sorunların çözülmesini beklediklerini kaydetti. Gazetecilik mesleğini icra edecek insanların nitelikli olması gerektiğini belirten Boyacı, “İnternet medyası ile ilgili tasarıda bir an önce yasalaşmasını bekliyoruz. Gazetecilik meslek yasası bir an önce düzenlenmelidir” şeklinde konuştu.. 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.