Başkan Gürlesin’le Halk Günü 4 Haziran’da

PAMUKKALE 01.06.2018 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Gürlesin’le Halk Günü 4 Haziran’da

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nün Haziran ayı toplantısı 4 Haziran Pazartesi günü gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşlarımızın dertlerine derman olduğumuz halk günümüze tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.     Yaptığı her proje ile farkını ortaya koyan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale getirilen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" buluşmaları devam ediyor. İlki 2017 yılının Şubat ayında gerçekleşen halk günün bu ayki buluşması 4 Haziran Pazartesi günü saat 10.30’da başlayacak. Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de yapılacak olan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde halkın derdini dinleyen Başkan Gürlesin, var olan sorunların çözümünü sanında bulmaya çalışıyor. En çok talep olan iş isteyen vatandaşlar için İŞKUR temsilcisinin de katıldığı halk gününde birçok kişinin derdi çözümleniyor.  “Vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını bire bir dinlediğimiz halk günümüzde, halkımızın derdine derman oluyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Ancak, yine de bize ulaşma noktasında hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için, her ayın ilk Pazartesi günü halk günlerimizde vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. Bu ay ki buluşmamız 4 Haziran Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleşecek. Tüm gayretimiz, çabamız halkımızın derdine derman olabilmek” dedi.    

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nün Haziran ayı toplantısı 4 Haziran Pazartesi günü gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatandaşlarımızın dertlerine derman olduğumuz halk günümüze tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

 

Yaptığı her proje ile farkını ortaya koyan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale getirilen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" buluşmaları devam ediyor. İlki 2017 yılının Şubat ayında gerçekleşen halk günün bu ayki buluşması 4 Haziran Pazartesi günü saat 10.30’da başlayacak. Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de yapılacak olan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde halkın derdini dinleyen Başkan Gürlesin, var olan sorunların çözümünü sanında bulmaya çalışıyor. En çok talep olan iş isteyen vatandaşlar için İŞKUR temsilcisinin de katıldığı halk gününde birçok kişinin derdi çözümleniyor.  “Vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını bire bir dinlediğimiz halk günümüzde, halkımızın derdine derman oluyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Ancak, yine de bize ulaşma noktasında hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için, her ayın ilk Pazartesi günü halk günlerimizde vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz. Bu ay ki buluşmamız 4 Haziran Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleşecek. Tüm gayretimiz, çabamız halkımızın derdine derman olabilmek” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.