Başkan Gürlesin’le halk günü toplantısı pazartesi günü

PAMUKKALE 28.09.2018 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Gürlesin’le halk günü toplantısı pazartesi günü

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" toplantısı 1 Ekim 2018 Pazartesi günü yapılacak. Başkan Gürlesin, “Vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak adına düzenlediğimiz halk günlerimiz düzenli olarak devam ediyor. Pamuk Kafe’de gerçekleşecek halk günü toplantısına tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.   “Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganından hareketle ilçede geleceğe ışık tutacak projelere imza atan Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal belediyecilikte de öncü olan projelerini sürdürüyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürlesin, her ayın ilk Pazartesi günün düzenlenen halk günlerinin de, vatandaşlarla bir araya gelmek adına güzel fırsat olduğunu belirtti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İŞKUR temsilcilerinin hazır bulunduğu halk gününde, vatandaşlarımızı tek tek dinleyerek dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz” diyerek, “Yerel yönetici olarak, halkımızın sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gayreti gösteriyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek, sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması içinde gayret sarf ediyoruz. Geleneksel hale gelen halk günü toplantımızın Ekim ayı toplantısı 1 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da, YSE’de bulunan Ana hizmet binamızdaki Pamuk Kafe’de gerçekleşecek. Tüm vatandaşlarımızı halk günü toplantımıza bekliyoruz” dedi.    

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" toplantısı 1 Ekim 2018 Pazartesi günü yapılacak. Başkan Gürlesin, “Vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak adına düzenlediğimiz halk günlerimiz düzenli olarak devam ediyor. Pamuk Kafe’de gerçekleşecek halk günü toplantısına tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

“Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganından hareketle ilçede geleceğe ışık tutacak projelere imza atan Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal belediyecilikte de öncü olan projelerini sürdürüyor. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürlesin, her ayın ilk Pazartesi günün düzenlenen halk günlerinin de, vatandaşlarla bir araya gelmek adına güzel fırsat olduğunu belirtti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İŞKUR temsilcilerinin hazır bulunduğu halk gününde, vatandaşlarımızı tek tek dinleyerek dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz” diyerek, “Yerel yönetici olarak, halkımızın sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gayreti gösteriyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek, sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması içinde gayret sarf ediyoruz. Geleneksel hale gelen halk günü toplantımızın Ekim ayı toplantısı 1 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da, YSE’de bulunan Ana hizmet binamızdaki Pamuk Kafe’de gerçekleşecek. Tüm vatandaşlarımızı halk günü toplantımıza bekliyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.