Başkan Gürlesin: “Öğretmenlerin hakkı ödenemez”

GÜNDEM 24.11.2016 - 08:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Gürlesin: “Öğretmenlerin hakkı ödenemez”

Başkan Gürlesin: “Öğretmenlerin hakkı ödenemez” / denizli haber / denizli 20 haber

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili mesaj yayınladı. Başkan Gürlesin, “Ülkemizin geleceği olan yeni nesilleri büyük emeklerle bilgiyle ve sevgiyle donatan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” dedi.   Ülkemizde her yıl 24 Kasım tarihi 1928 yılında Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin başöğretmenliğini kabul ettiği günün yıl dönümü olarak “Öğretmenler Günü” adıyla kutlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gelecek nesillerin emanet edildiği öğretmenlik mesleği mensuplarının bu özel gününü mesajla kutladı.  “Ülkemizin, Cumhuriyetimizin geleceği yeni nesillerimize emanettir” diyen Başkan Gürlesin, mesajında şu görüşlere yer verdi;       “Kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. En değerli şeyin bilgi olduğu ve bilgi çağını yaşadığımız günümüzde eğitimin önemi ise çok büyük. Çocukları sevgisiyle, şefkatiyle kucaklayan, eğitimle, bilgiyle onların önünü aydınlatan, her birinin geleceğinde bir meşale yakan siz değerli öğretmenlerimiz; üzerimizdeki hakkınızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Yüreğimizin derinliklerinde ebediyen sakladığımız öğretmenlerimiz bazen bir sözle, bazen, ne kadar haklı olduklarını hatırlatan hayat tecrübeleriyle akıllarımıza gelir. Bizlere düşen görev bu hakları onlara teslim etmek, irfan ordumuzun değerli öğretmenlerine gereken saygı ve değeri göstermektir. Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum”. 
Başkan Gürlesin: “Öğretmenlerin hakkı ödenemez” / denizli haber / denizli 20 haber

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili mesaj yayınladı. Başkan Gürlesin, “Ülkemizin geleceği olan yeni nesilleri büyük emeklerle bilgiyle ve sevgiyle donatan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum” dedi.

 

Ülkemizde her yıl 24 Kasım tarihi 1928 yılında Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin başöğretmenliğini kabul ettiği günün yıl dönümü olarak “Öğretmenler Günü” adıyla kutlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gelecek nesillerin emanet edildiği öğretmenlik mesleği mensuplarının bu özel gününü mesajla kutladı.  “Ülkemizin, Cumhuriyetimizin geleceği yeni nesillerimize emanettir” diyen Başkan Gürlesin, mesajında şu görüşlere yer verdi;       “Kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. En değerli şeyin bilgi olduğu ve bilgi çağını yaşadığımız günümüzde eğitimin önemi ise çok büyük. Çocukları sevgisiyle, şefkatiyle kucaklayan, eğitimle, bilgiyle onların önünü aydınlatan, her birinin geleceğinde bir meşale yakan siz değerli öğretmenlerimiz; üzerimizdeki hakkınızı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Yüreğimizin derinliklerinde ebediyen sakladığımız öğretmenlerimiz bazen bir sözle, bazen, ne kadar haklı olduklarını hatırlatan hayat tecrübeleriyle akıllarımıza gelir. Bizlere düşen görev bu hakları onlara teslim etmek, irfan ordumuzun değerli öğretmenlerine gereken saygı ve değeri göstermektir. Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.