Başkan Gürlesin Vatandaşlarla Halk Günü’nde Buluştu

DENİZLİ 06.02.2017 - 15:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Gürlesin Vatandaşlarla Halk Günü’nde Buluştu

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların isteklerini direkt olarak Başkan Hüseyin Gürlesin iletebileceği yeni bir uygulama başlattı.

Bundan böyle her ayın ilk Pazartesi günü “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” düzenlenecek  Vatandaşlarla belediye binasında bir araya gelen Başkan Gürlesin, her zaman halkla iç içe olduğunu ifade ederek, “Yeni uygulamamızla vatandaşlarımızla sohbet tadında görüşmeler yapıyoruz. Sorunlarını dinlediğimiz vatandaşlarımızın sorunları için gereken neyse yapıyoruz.   Pamukkale Belediyesi, halka iletişim konusunda yeni bir çalışma başlattı. Bundan böyle her ayın ilk pazartesi günü Pamukkale Belediyesi’nde “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” yapılacak.    Bu uygulamanın ilki Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Başkan Gürlesin vatandaşlarla bir araya gelirken Başkan Yardımcıları Adnan Kaya ve Abdullah Sevinçli ile Pamukkale Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri  Zeynep Kural ve Özkan Aslan ve birim müdürleri de buluşmada yer aldı.   Başkan Gürlesin, Halk Günü’ne katılan herkesin derdini anlattığı buluşmanın vatandaşları dinlemek açısından önemli olduğunu söyleyerek, katılan herkesi tek tek dinledi.   Farklı mahallelerden buluşmaya gelen vatandaşlar ise yaşadıkları sıkıntıları dile getirme imkanı buldu. Başkan Gürlesin, talepleri olan vatandaşları ilgili birim müdürü ile hemen görüştürerek sorunun çözülmesini sağladı.   HER AY GERÇEKLEŞECEK   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, farklı zamanlarda vatandaşlarla her zaman bir arada olduklarını ifade ederek, “Biz bu kez halkımızı belediyemizde ağırlamak istedik.   Bu nedenle halk günü yapmaya başladık. Bundan sonra her ayın ilk pazartesi günü Pamukkale Belediyesi’nde bulunan Pamuk Kafe’de vatandaşlarımızla ‘Halk Günü’nde bir araya geleceğiz.   Burada halkımızın yaşadığı sıkıntılar varsa elimizden geleni yaparak çözmeye çalışıyoruz. Şikayeti olan  vatandaşlarımızın konusunu sıcağı sıcağına çözmeye çalışıyoruz.   Hemen çözümü olmayan konuyu da nasıl çözülebileceği konusunda bilgileri veriyoruz. Vatandaşlarımızı her ayın ilk pazartesi günleri Halk Günü’ne bekliyorum” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü etkinliği 6 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.  
Pamukkale Belediyesi, vatandaşların isteklerini direkt olarak Başkan Hüseyin Gürlesin iletebileceği yeni bir uygulama başlattı.

Bundan böyle her ayın ilk Pazartesi günü “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” düzenlenecek  Vatandaşlarla belediye binasında bir araya gelen Başkan Gürlesin, her zaman halkla iç içe olduğunu ifade ederek, “Yeni uygulamamızla vatandaşlarımızla sohbet tadında görüşmeler yapıyoruz. Sorunlarını dinlediğimiz vatandaşlarımızın sorunları için gereken neyse yapıyoruz.

 

Pamukkale Belediyesi, halka iletişim konusunda yeni bir çalışma başlattı. Bundan böyle her ayın ilk pazartesi günü Pamukkale Belediyesi’nde “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” yapılacak. 

 

Bu uygulamanın ilki Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Başkan Gürlesin vatandaşlarla bir araya gelirken Başkan Yardımcıları Adnan Kaya ve Abdullah Sevinçli ile Pamukkale Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri  Zeynep Kural ve Özkan Aslan ve birim müdürleri de buluşmada yer aldı.

 

Başkan Gürlesin, Halk Günü’ne katılan herkesin derdini anlattığı buluşmanın vatandaşları dinlemek açısından önemli olduğunu söyleyerek, katılan herkesi tek tek dinledi.

 

Farklı mahallelerden buluşmaya gelen vatandaşlar ise yaşadıkları sıkıntıları dile getirme imkanı buldu. Başkan Gürlesin, talepleri olan vatandaşları ilgili birim müdürü ile hemen görüştürerek sorunun çözülmesini sağladı.

 

HER AY GERÇEKLEŞECEK

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, farklı zamanlarda vatandaşlarla her zaman bir arada olduklarını ifade ederek, “Biz bu kez halkımızı belediyemizde ağırlamak istedik.

 

Bu nedenle halk günü yapmaya başladık. Bundan sonra her ayın ilk pazartesi günü Pamukkale Belediyesi’nde bulunan Pamuk Kafe’de vatandaşlarımızla ‘Halk Günü’nde bir araya geleceğiz.

 

Burada halkımızın yaşadığı sıkıntılar varsa elimizden geleni yaparak çözmeye çalışıyoruz. Şikayeti olan  vatandaşlarımızın konusunu sıcağı sıcağına çözmeye çalışıyoruz.

 

Hemen çözümü olmayan konuyu da nasıl çözülebileceği konusunda bilgileri veriyoruz. Vatandaşlarımızı her ayın ilk pazartesi günleri Halk Günü’ne bekliyorum” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü etkinliği 6 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.