Başkan Güven'den Askere gideceklere hediye...

YAŞAM 02.11.2018 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Güven'den Askere gideceklere hediye...

Denizli’nin Çivril İlçe Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven,  vatani görevini yapmaya hazırlanan gençleri evlerinde ziyaret ederek, hediye verdi.     Denizli’nin Çivril ilçesinde Belediye tarafından vatani görevini yapmaya hazırlanan gençlere yönelik hediye verilme uygulaması tüm hızıyla devam ediyor.     Bu kapsamda Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ilçe merkezinde askere gidecek bazı gençleri evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Asker ocağını peygamber ocağını bildiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Bugün yurdumuzun dört bir köşesinde rahat rahat uyuyabiliyorsak, oturabiliyorsak askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz sayesindedir.” dedi.           Ziyaretine gidilen asker adayları ise Belediye Başkanını zaten çok sevdiklerini belirterek, “Bizi düşünüp evimize kadar gelmiş Allah razı olsun, askere gidiyoruz,  mutluluk ve sevinci aynı anda yaşıyoruz ama vatan borcu namus borcu herkes nasıl gidip geldiyse bizim evlatlarımızda öyle gidip gelecek. Bir kez daha bu sevinç günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Çivril Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven’e çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu

Denizli’nin Çivril İlçe Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven,  vatani görevini yapmaya hazırlanan gençleri evlerinde ziyaret ederek, hediye verdi.

 

 

Denizli’nin Çivril ilçesinde Belediye tarafından vatani görevini yapmaya hazırlanan gençlere yönelik hediye verilme uygulaması tüm hızıyla devam ediyor.

 

 

Bu kapsamda Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ilçe merkezinde askere gidecek bazı gençleri evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Asker ocağını peygamber ocağını bildiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Bugün yurdumuzun dört bir köşesinde rahat rahat uyuyabiliyorsak, oturabiliyorsak askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz sayesindedir.” dedi.  

 

 

 

 

Ziyaretine gidilen asker adayları ise Belediye Başkanını zaten çok sevdiklerini belirterek, “Bizi düşünüp evimize kadar gelmiş Allah razı olsun, askere gidiyoruz,  mutluluk ve sevinci aynı anda yaşıyoruz ama vatan borcu namus borcu herkes nasıl gidip geldiyse bizim evlatlarımızda öyle gidip gelecek. Bir kez daha bu sevinç günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Çivril Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven’e çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.