Başkan Hasan Akgün Yönetim Listesini Açıkladı

SİYASET 08.10.2019 - 11:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Hasan Akgün Yönetim Listesini Açıkladı

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına atanan Hasan Akgün,  “Cesurlar Hareketi” tabiri ile oluşturduğu 71 kişilik yönetim kurulu listesini, bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında açıkladı.   2 Eylül tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın imzası ile yeniden İl Başkanlığı görevine getirilen Hasan Akgün, 71 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.     Başkan Akgün, bugün sabah 10.00'da Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenledi. Akgün yaptığı açıklamada,"Cesurlar Hareketi olarak başladığımız bu partileşme süreci ete kemiğe büründü, cesurlardan oluşan bir liste ile Denizli’mizi en iyi şekilde temsil etmeye ve Denizlimizin ihtiyaçlarını belirlemeye ve gidermeye, siyasete katkı yapmak için bir liste oluşturduk” dedi.   Başkan Hasan Akgün, partilerinin bir kadın hareketi olduğunu ve oluşturulan 71 kişilik yönetim listesinde kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, 23 kadına yönetimde yer verdi.   "Kongre Sürecini Genel Merkez Belirleyecek" Kongre tarihi hakkında da konuşan Denizli İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün," Kongre sürecini genel merkezimiz belirleyecek. Süreç ise Ocak ayından itibaren başlayacak. 71 kişilik yönetimimiz hazır. Artık daha aktif bir çalışma sergileyeceğiz. Bu doğrultuda teşkilatlanmaya ağırlık vereceğiz" şeklinde konuştu.   "Bize ulaşan bir tebliğ yok" Son dönemde çıkan il başkanlığına kayyum istemiyle dava açılması konusunda kendisine bu konuda tebliği olmadığını belirten Akgün, "Kayyum konusunda son zamanlarda çıkan haberler var. Bu konuda bana henüz ulaşan bir tebliğ yok. 2 Eylül itibariyle genel merkezimizin tebliği ile yeni başkan benim. Neden ve ne için kayyum istemi var bilmiyorum" dedi.   3 İlçeye Atama Yapılacak İlçe Başkanı atamaları hakkında da konuşan Akgün 3 İlçede de atama yapılacağını duyuran Akgün," Biz bu yolda gerçekten iyi bir çalışma ortamına gideceğiz. Bu doğrultuda Babadağ, Sarayköy ve Bozkurt İlçe Başkanlarımızı da atayacağız. Eminiz ki orada da gerçekten elini taşın altına koyacak isimleri atayacağız ve partimizin geleceği adına çalışacak insanlar ile yola devam edeceğiz" şeklinde konuştu.   İYİ PARTİ İL YÖNETİM KURULU LİSTESİ  

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına atanan Hasan Akgün,  “Cesurlar Hareketi” tabiri ile oluşturduğu 71 kişilik yönetim kurulu listesini, bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında açıkladı.

 

2 Eylül tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın imzası ile yeniden İl Başkanlığı görevine getirilen Hasan Akgün, 71 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

 

 

Başkan Akgün, bugün sabah 10.00'da Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenledi. Akgün yaptığı açıklamada,"Cesurlar Hareketi olarak başladığımız bu partileşme süreci ete kemiğe büründü, cesurlardan oluşan bir liste ile Denizli’mizi en iyi şekilde temsil etmeye ve Denizlimizin ihtiyaçlarını belirlemeye ve gidermeye, siyasete katkı yapmak için bir liste oluşturduk” dedi.

 

Başkan Hasan Akgün, partilerinin bir kadın hareketi olduğunu ve oluşturulan 71 kişilik yönetim listesinde kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, 23 kadına yönetimde yer verdi.

 

"Kongre Sürecini Genel Merkez Belirleyecek"

Kongre tarihi hakkında da konuşan Denizli İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün," Kongre sürecini genel merkezimiz belirleyecek. Süreç ise Ocak ayından itibaren başlayacak. 71 kişilik yönetimimiz hazır. Artık daha aktif bir çalışma sergileyeceğiz. Bu doğrultuda teşkilatlanmaya ağırlık vereceğiz" şeklinde konuştu.

 

"Bize ulaşan bir tebliğ yok"

Son dönemde çıkan il başkanlığına kayyum istemiyle dava açılması konusunda kendisine bu konuda tebliği olmadığını belirten Akgün, "Kayyum konusunda son zamanlarda çıkan haberler var. Bu konuda bana henüz ulaşan bir tebliğ yok. 2 Eylül itibariyle genel merkezimizin tebliği ile yeni başkan benim. Neden ve ne için kayyum istemi var bilmiyorum" dedi.

 

3 İlçeye Atama Yapılacak

İlçe Başkanı atamaları hakkında da konuşan Akgün 3 İlçede de atama yapılacağını duyuran Akgün," Biz bu yolda gerçekten iyi bir çalışma ortamına gideceğiz. Bu doğrultuda Babadağ, Sarayköy ve Bozkurt İlçe Başkanlarımızı da atayacağız. Eminiz ki orada da gerçekten elini taşın altına koyacak isimleri atayacağız ve partimizin geleceği adına çalışacak insanlar ile yola devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

İYİ PARTİ İL YÖNETİM KURULU LİSTESİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.