Başkan Hayla cinayet davasından berat etti

DENİZLİ 15.10.2016 - 11:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Hayla cinayet davasından berat etti

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Hayla cinayet davasından berat etti

Denizli Kale İlçe Belediye Başkanı Erkan Hayla, 29 Haziran 2015 tarihinde öldürülen itfaiye eri Mehmet Ali Talay cinayetinde katil zanlısı olarak teslim olan bayan zabıta memuru N.Z’nin ilk ifadesi ile gözaltına alınmış daha sonra incelemeler sonrası tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.O davada berat kararı çıktı.   Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Kale İlçe Belediye Başkanı Erkan Hayla işlenen cinayet olayında isminin geçmesinden dolayı yargı süreci başlamıştı.   Edinilen bilgilere göre Hayla'nın devam eden dava süreci dün sonuçlandı. Bu konuyu sosyal medyadan paylaşan Hayla, "Adımın karıştırıldığı cinayet davasından hamd olsun alnımızın akıyla çıktık. O gün de söylediğim gibi başta paralel yapılanma olmak üzere fitne ve şer odaklarının istedikleri olmadığı için üzgünüz. Memlekete hizmetten başka derdim yoktur. Makam, koltuk sevdam yoktur. En başta benimle bu çileyi beraber çeken avukatım sevgili kardeşim Ali kavallı ya, dualarını eksik etmeyen analarıma ve arkamda dimdik kale gibi duran halkıma teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. La galibe illallah.(allah tan başka galip yoktur).işte düşmanlık yapanların bilmesi gereken tek gerçek budur. Birliğimiz dirliğimiz daim olsun” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Hayla cinayet davasından berat etti

Denizli Kale İlçe Belediye Başkanı Erkan Hayla, 29 Haziran 2015 tarihinde öldürülen itfaiye eri Mehmet Ali Talay cinayetinde katil zanlısı olarak teslim olan bayan zabıta memuru N.Z’nin ilk ifadesi ile gözaltına alınmış daha sonra incelemeler sonrası tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.O davada berat kararı çıktı.

 

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Kale İlçe Belediye Başkanı Erkan Hayla işlenen cinayet olayında isminin geçmesinden dolayı yargı süreci başlamıştı.

 

Edinilen bilgilere göre Hayla'nın devam eden dava süreci dün sonuçlandı. Bu konuyu sosyal medyadan paylaşan Hayla, "Adımın karıştırıldığı cinayet davasından hamd olsun alnımızın akıyla çıktık. O gün de söylediğim gibi başta paralel yapılanma olmak üzere fitne ve şer odaklarının istedikleri olmadığı için üzgünüz. Memlekete hizmetten başka derdim yoktur. Makam, koltuk sevdam yoktur. En başta benimle bu çileyi beraber çeken avukatım sevgili kardeşim Ali kavallı ya, dualarını eksik etmeyen analarıma ve arkamda dimdik kale gibi duran halkıma teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. La galibe illallah.(allah tan başka galip yoktur).işte düşmanlık yapanların bilmesi gereken tek gerçek budur. Birliğimiz dirliğimiz daim olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.