Başkan ikinci pazar kararını ilçe halkına sordu

DENİZLİ 09.11.2020 - 10:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan ikinci pazar kararını ilçe halkına sordu

Denizli Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Akçay, ilçede haftada bir kez kurulan pazar günü sayısını ikiye çıkarma kararını ilçe halkına sorarak fikir aldı.   Başkan Akçay, sosyal medya hesabından ilçe halkına, haftada bir gün Cuma günü kurulan Pazar sayısını ikiye çıkarma düşüncelerini sordu. Pazartesi günü kurulması düşünülen Pazar kararına vatandaşların çoğunluğu olumlu yaklaşırken, bazı vatandaşlar Salı günü kurulmasını istedi. Bazı vatandaşların ise gerek olmadığı düşüncelerine yer verdi.     Başkan Akçay, yaptığı paylaşımında; Sevgili Beyağaç’lı Hemşehrilerim; Bildiğiniz üzere İlçemizde uzun yıllardır haftada bir kez olmak üzere sadece Cuma günü pazar kurulmaktadır. Beyağaç’ta yaşayan siz kıymetli hemşehrilerimizin düşüncelerini alarak Pazartesi günleri de ikinci bir Pazar kurma kanaatimiz oluştu. Sizlerin de öneri ve görüşlerinizi bu gönderi altında yorum olarak yazmanız bizlere karar verme noktasında yol gösterici olacaktır” ifadelerine yer verdi.     Başkan Akçay’ın paylaşımının altına yapılan bazı yorumlar ise şöyle;  

Denizli Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Akçay, ilçede haftada bir kez kurulan pazar günü sayısını ikiye çıkarma kararını ilçe halkına sorarak fikir aldı.

 

Başkan Akçay, sosyal medya hesabından ilçe halkına, haftada bir gün Cuma günü kurulan Pazar sayısını ikiye çıkarma düşüncelerini sordu. Pazartesi günü kurulması düşünülen Pazar kararına vatandaşların çoğunluğu olumlu yaklaşırken, bazı vatandaşlar Salı günü kurulmasını istedi. Bazı vatandaşların ise gerek olmadığı düşüncelerine yer verdi.

 

 

Başkan Akçay, yaptığı paylaşımında; Sevgili Beyağaç’lı Hemşehrilerim; Bildiğiniz üzere İlçemizde uzun yıllardır haftada bir kez olmak üzere sadece Cuma günü pazar kurulmaktadır. Beyağaç’ta yaşayan siz kıymetli hemşehrilerimizin düşüncelerini alarak Pazartesi günleri de ikinci bir Pazar kurma kanaatimiz oluştu. Sizlerin de öneri ve görüşlerinizi bu gönderi altında yorum olarak yazmanız bizlere karar verme noktasında yol gösterici olacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

 

Başkan Akçay’ın paylaşımının altına yapılan bazı yorumlar ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.