Başkan İlhan’dan yeni yıl mesajı

GÜNDEM 31.12.2018 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan İlhan’dan yeni yıl mesajı

Denizli Barosu Yönetim Kurulu Adına Baro Başkanı Avukat Müjdat İlhan yeni yıl mesajı yayınladı.   Başkan Müjdat İlhan; “Yeni yıl, yeni umutlar, yeni başlangıçlar, yeni hedefler demektir. 2018 yılını iyisiyle, kötüsüyle geride bırakıp, 2019 yılına yeni umutlarla, yeni başlangıçlarla, yeni hedeflerle hoşgeldin diyoruz. 2019 yılında da hukukun üstünlüğünün egemen olduğu, hiçbir hukuksuzluğun yaşanmadığı, demokrasinin tüm kurallarıyla işletildiği bir yıl olmasını ümit ediyoruz.   Yeni yılda  yargının ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözülmesi umuduyla, , ulusumuz için, ülkemiz için, kentimiz için güzel, adaletli bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılarımızı sunarız” dedi.

Denizli Barosu Yönetim Kurulu Adına Baro Başkanı Avukat Müjdat İlhan yeni yıl mesajı yayınladı.

 

Başkan Müjdat İlhan; “Yeni yıl, yeni umutlar, yeni başlangıçlar, yeni hedefler demektir. 2018 yılını iyisiyle, kötüsüyle geride bırakıp, 2019 yılına yeni umutlarla, yeni başlangıçlarla, yeni hedeflerle hoşgeldin diyoruz. 2019 yılında da hukukun üstünlüğünün egemen olduğu, hiçbir hukuksuzluğun yaşanmadığı, demokrasinin tüm kurallarıyla işletildiği bir yıl olmasını ümit ediyoruz.

 

Yeni yılda  yargının ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözülmesi umuduyla, , ulusumuz için, ülkemiz için, kentimiz için güzel, adaletli bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılarımızı sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.