Başkan Kazım Tefçi dünya evine girdi

YAŞAM 09.07.2018 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Kazım Tefçi dünya evine girdi

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi, Cumartesi günü düzenlenen nikah merasimiyle  Aylin Hökerek ile dünya evine girdi.   Başkarcı Kırçiçeği Düğün Salonu Bahçesinde düzenlenen nikah merasimine, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, Memur-Sen Genel Başkan Danışmanı Halit 0rtaköy, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çıraka, Antalya, Manisa, İzmir, Aydın ve Muğla şube başkanları, Denizli Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen teşkilatı ile eğitim camiası ve davetliler katıldı.   Yoğun katılımın gerçekleştiği nikah töreninde, Kazım ve Aylin Tefçi çiftinin nikahını Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı. Şahitliğini ise Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, yaptı. Tefçi çiftinin bu mutlu günlerinde sevdikleri ile birlikte gerçekleştirilen merasim töreninde Aylin Tefçi hem nikah defterine imza attı, hemde üyelik imzası atarak Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen üyesi oldu.   Denizli20haber.com ekibi olarak Tefçi çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.            

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi, Cumartesi günü düzenlenen nikah merasimiyle  Aylin Hökerek ile dünya evine girdi.

 

Başkarcı Kırçiçeği Düğün Salonu Bahçesinde düzenlenen nikah merasimine, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, Memur-Sen Genel Başkan Danışmanı Halit 0rtaköy, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çıraka, Antalya, Manisa, İzmir, Aydın ve Muğla şube başkanları, Denizli Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen teşkilatı ile eğitim camiası ve davetliler katıldı.

 

Yoğun katılımın gerçekleştiği nikah töreninde, Kazım ve Aylin Tefçi çiftinin nikahını Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı. Şahitliğini ise Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, yaptı. Tefçi çiftinin bu mutlu günlerinde sevdikleri ile birlikte gerçekleştirilen merasim töreninde Aylin Tefçi hem nikah defterine imza attı, hemde üyelik imzası atarak Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen üyesi oldu.

 

Denizli20haber.com ekibi olarak Tefçi çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.