Başkan Keçeci’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

DENİZLİ 07.03.2021 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Başkan Keçeci’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.   Toplumun temelinin kadınlar olduğunu ifade eden Keçeci, “Eğitimli, cesur ve özgüven sahibi kadınların sayısındaki artış, tüm toplumun yücelmesini sağlayacaktır. Bizler bu özelliklere sahip kadınlarımızı ne yazık ki işgücü piyasasına kazandıramıyoruz. İşgücü piyasasına dahil olan kadınlarımıza ise eşitlik fırsatı tanımıyoruz. Halbuki bizim ülke olarak üreten ve ürettiren kadınlara çok ihtiyacımız var. Akademik araştırmalar kadınların işgücüne katılımındaki 1’lik bir artışın büyümede de 1’lik bir artışla sonuçlanacağını ortaya koyuyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğinin uygulamada kendine yer bulduğu, kadınlarımızda birlikte ürettiğimiz ve onlarla birlikte büyüttüğümüz bir ekonomiye kavuşmak ümidiyle tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

 

Toplumun temelinin kadınlar olduğunu ifade eden Keçeci, “Eğitimli, cesur ve özgüven sahibi kadınların sayısındaki artış, tüm toplumun yücelmesini sağlayacaktır. Bizler bu özelliklere sahip kadınlarımızı ne yazık ki işgücü piyasasına kazandıramıyoruz. İşgücü piyasasına dahil olan kadınlarımıza ise eşitlik fırsatı tanımıyoruz. Halbuki bizim ülke olarak üreten ve ürettiren kadınlara çok ihtiyacımız var. Akademik araştırmalar kadınların işgücüne katılımındaki 1’lik bir artışın büyümede de 1’lik bir artışla sonuçlanacağını ortaya koyuyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğinin uygulamada kendine yer bulduğu, kadınlarımızda birlikte ürettiğimiz ve onlarla birlikte büyüttüğümüz bir ekonomiye kavuşmak ümidiyle tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.