Başkan kesenin ağzını açtı...

SPOR 12.11.2018 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan kesenin ağzını açtı...

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Bolu’dan alınan 2-1’lik galibiyet sonrası 10 bin TL olan galibiyet primini 12 bin TL’ye çıkardı.    Bazı maçlara özel olarak her defasında futbolcuların gönlünü hoş tutmak için tüm imkanlarını kullanan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, bir defalığına mahsus Bolu maçının primine yüzde 20 zam yaptı ve 12 bin TL’ye çıkardı.     Primleri günü gününe ödediklerini ifade eden başkan Çetin, “Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İlk geldiğimizde 4 olan iç saha primini 6, deplasmanı ise 6’dan 10’a çıkardık. Sadece bir defalık Bolu maçının primini de 10’dan 12’ye çıkardım” dedi.     Başkan Çetin, ligde bulundukları yerin önemini ve kıymetini bileceklerini de sözlerine ekledi. Çetin, “Bolu’dan iyi bir galibiyet aldık. Takımımızı ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak daha da iyi olabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Bolu’dan alınan 2-1’lik galibiyet sonrası 10 bin TL olan galibiyet primini 12 bin TL’ye çıkardı. 

 

Bazı maçlara özel olarak her defasında futbolcuların gönlünü hoş tutmak için tüm imkanlarını kullanan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, bir defalığına mahsus Bolu maçının primine yüzde 20 zam yaptı ve 12 bin TL’ye çıkardı.

 

 

Primleri günü gününe ödediklerini ifade eden başkan Çetin, “Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İlk geldiğimizde 4 olan iç saha primini 6, deplasmanı ise 6’dan 10’a çıkardık. Sadece bir defalık Bolu maçının primini de 10’dan 12’ye çıkardım” dedi.

 

 

Başkan Çetin, ligde bulundukları yerin önemini ve kıymetini bileceklerini de sözlerine ekledi. Çetin, “Bolu’dan iyi bir galibiyet aldık. Takımımızı ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak daha da iyi olabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.