Başkan Koçoğlu Hak Davasında Yeni Destanlar Yazacağız

GÜNDEM 10.10.2019 - 16:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Koçoğlu Hak Davasında Yeni Destanlar Yazacağız

Sağlık Sen Denizli İl Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Barış Pınarı Harekatı hakkında açıklama yaptı.

Ülkemiz, Devletimiz ve Aziz Milletimiz tarihin omuzlarımıza yüklediği hak davasının mirası ile bugün de yeni bir kahramanlık destanı yazmaktadır.   Türk Milleti tarih boyunca Orta Doğu Anadolu hatta Avrupa ve Afrika Coğrafyasında her zaman mağdur ve mazlum kim varsa ırk, dil ,din ,renk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin yanında olmuş, mağduriyetinin giderilmesi adına ne gerekiyorsa yapmıştır. Bu bizim tarihsel mirasımızdır. Bugün de bu onurlu mirası yerine getirme görevi Devletimiz ,Milletimiz ve Şanlı Ordumuzdadır. Bizler Sağlık Sen Denizli Şubesi olarak Devletimizin her zaman yanında olmuş bir sivil toplum örgütüyüz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Suriye'de çıkan iç çatışma ortamıyla birlikte Ülkemize göç eden milyonlarca Suriyeli’ye ev sahipliği yapmakta, eğitim sağlık barınma vs gibi tüm hayati ve insanı ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Diğer yandan devletimiz 40 yıla yakın bir süredir PKK belası ile mücadele etmektedir. Suriye'nin kuzeyinden Suriyeliler göç ettirilerek yerlerine PYD ve YPG gibi PKK'lı uzantılar yerleştirilmiştir. Devletimiz Kahraman Ordumuz’la birlikte bu bölgedeki terör koridorunun yok edilmesi adına haklı ve kararlı bir operasyon başlatmıştır. Amaç teröristlerin bu bölgeden temizlenmesi ve Suriyeli göçmenlerin topraklarına geri dönmesidir. İşte bu noktada Milli ve Yerli Sivil Toplum Kuruluşu olmanın bilincini her zaman üzerinde taşıyan Denizli Sağlık-Sen olarak bizler Kahraman ve Şanlı Ordumuz’un başlattığı “Barış Pınarı” harekatının sonuna kadar tüm inancımızla destekçisiyiz.  Sağlık çalışanları olarak da her zaman canımız, emeğimiz ve kanımızla göreve de hazırız. Barış Pınarı harekatının Kahraman Milletimiz ve Şanlı Ordumuza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu harekatın Şanlı Tarihimize yeni bir zafer olarak yazılacağından eminiz.  
Sağlık Sen Denizli İl Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Barış Pınarı Harekatı hakkında açıklama yaptı.

Ülkemiz, Devletimiz ve Aziz Milletimiz tarihin omuzlarımıza yüklediği hak davasının mirası ile bugün de yeni bir kahramanlık destanı yazmaktadır.

 

Türk Milleti tarih boyunca Orta Doğu Anadolu hatta Avrupa ve Afrika Coğrafyasında her zaman mağdur ve mazlum kim varsa ırk, dil ,din ,renk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin yanında olmuş, mağduriyetinin giderilmesi adına ne gerekiyorsa yapmıştır. Bu bizim tarihsel mirasımızdır.

Bugün de bu onurlu mirası yerine getirme görevi Devletimiz ,Milletimiz ve Şanlı Ordumuzdadır.

Bizler Sağlık Sen Denizli Şubesi olarak Devletimizin her zaman yanında olmuş bir sivil toplum örgütüyüz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Suriye'de çıkan iç çatışma ortamıyla birlikte Ülkemize göç eden milyonlarca Suriyeli’ye ev sahipliği yapmakta, eğitim sağlık barınma vs gibi tüm hayati ve insanı ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Diğer yandan devletimiz 40 yıla yakın bir süredir PKK belası ile mücadele etmektedir. Suriye'nin kuzeyinden Suriyeliler göç ettirilerek yerlerine PYD ve YPG gibi PKK'lı uzantılar yerleştirilmiştir.

Devletimiz Kahraman Ordumuz’la birlikte bu bölgedeki terör koridorunun yok edilmesi adına haklı ve kararlı bir operasyon başlatmıştır. Amaç teröristlerin bu bölgeden temizlenmesi ve Suriyeli göçmenlerin topraklarına geri dönmesidir.

İşte bu noktada Milli ve Yerli Sivil Toplum Kuruluşu olmanın bilincini her zaman üzerinde taşıyan Denizli Sağlık-Sen olarak bizler Kahraman ve Şanlı Ordumuz’un başlattığı “Barış Pınarı” harekatının sonuna kadar tüm inancımızla destekçisiyiz.

 Sağlık çalışanları olarak da her zaman canımız, emeğimiz ve kanımızla göreve de hazırız. Barış Pınarı harekatının Kahraman Milletimiz ve Şanlı Ordumuza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu harekatın Şanlı Tarihimize yeni bir zafer olarak yazılacağından eminiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.