Başkan Mustafa Akçay'ın test sonucu pozitif çıktı

DENİZLİ 15.09.2020 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Mustafa Akçay'ın test sonucu pozitif çıktı

Beyağaç ilçe Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ın Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Başkanla temas eden 16 kişinin de evlerinde karantinaya alındığı belirtildi. Başkan Akçay test sonucunu sosyal medya hesabından duyurdu.   Edinilen bilgiye göre, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay'ın Covid-19 Korona virüs testinin positif çıktığı, evinde karantina altında olduğu belirtildi. Dün yapılan Covid-19 Korono virüs test sonucunun pozitif çıkması üzerine Beyağaç Belediye başkanı Mustafa Akçay evinde karantina altına alındı. Belediye Başkanı Akçay ile temas ettiği belirtilen 16 kişinin de evlerinde karantinaya alındığı belirtildi.    Başkan Akçay, Covid-19 test sonucunu ve durumu hakkında bilgiyi sosyal medya hesabınından şu ifadelerle duyurdu; “Değerli Dostlar ve Hemşehrilerim, 14 Eylül 2020 Pazartesi Günü Tavas Devlet Hastanesinde Yaptırmış Olduğum Covid-19 Testi Pozitif Çıkmıştır. Bu Nedenle Tedavi Sürecimi Evimde Karantina Altında Geçireceğim. Allah’ın İzniyle En Kısa Sürede Sağlığıma Kavuşarak, Sizlerle Birlikte Olmayı Ümit Ediyorum. Sağlıklı Günler Dilerim.”

Beyağaç ilçe Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ın Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Başkanla temas eden 16 kişinin de evlerinde karantinaya alındığı belirtildi. Başkan Akçay test sonucunu sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Edinilen bilgiye göre, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay'ın Covid-19 Korona virüs testinin positif çıktığı, evinde karantina altında olduğu belirtildi. Dün yapılan Covid-19 Korono virüs test sonucunun pozitif çıkması üzerine Beyağaç Belediye başkanı Mustafa Akçay evinde karantina altına alındı. Belediye Başkanı Akçay ile temas ettiği belirtilen 16 kişinin de evlerinde karantinaya alındığı belirtildi. 

 

Başkan Akçay, Covid-19 test sonucunu ve durumu hakkında bilgiyi sosyal medya hesabınından şu ifadelerle duyurdu;

“Değerli Dostlar ve Hemşehrilerim, 14 Eylül 2020 Pazartesi Günü Tavas Devlet Hastanesinde Yaptırmış Olduğum Covid-19 Testi Pozitif Çıkmıştır. Bu Nedenle Tedavi Sürecimi Evimde Karantina Altında Geçireceğim. Allah’ın İzniyle En Kısa Sürede Sağlığıma Kavuşarak, Sizlerle Birlikte Olmayı Ümit Ediyorum. Sağlıklı Günler Dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.